| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjemmelavet Vægtbænk

  Hvis du ønsker at drage fordel af at have workout udstyr derhjemme uden bekostning af en detail køb, så hjemmelavet træningsudstyr kan være vejen at gå. Hvis du er interesseret i styrketræning derhjemme, men ikke har en vægt bænk, denne væsentlige stykke er det rette sted at starte. Med de relevante materialer, grundlæggende montage færdigheder og de rigtige værktøjer, kan du lave din egen træningsbænk for så lidt som 20 $. Saml dine Værktøj & Materialer

  Selv om det er muligt at lave din egen vægt bænk fra metal, kan det vise sig for kompliceret og dyrt for den gennemsnitlige person. Et træ træningsbænk kan yde den samme stabilitet, så det er det foretrukne materiale. Gå til en tømmer levering butik nær dig. Vælg lave omkostninger, ufærdige træ og har det skåret på stedet med følgende specifikationer: Hej

  Syv 2-by-4-tommer brædder skåret til 12 inches i længden. Disse vil fungere som fire ben og tre støttebjælker.

  To 2-by-6-tommers brædder skæres efter højden af ​​vægt-bænk bruger. Bestemme disse bord længder ved at måle fra balderne til toppen af ​​hovedet, og derefter tilføje tre inches.

  Lej eller låne en boremaskine til brug under samlingen. Også få 24 drywall skruer ikke længere end tre inches.
  Saml Vægtbænk

  Læg to lange 2-by-6 boards side om side på en robust overflade med 6-tommers side fladt på gulvet eller bordet. Fastgør en af ​​de 2-by-4 brædder i midten af ​​de længere brædder. Det bør være vinkelret på de længere plader til at tjene som støtte. Vedhæft fire 2-by-4 boards til alle fire ender af de længere bestyrelser til at tjene som bænk ben. Vær sikker på at bruge to drywall skruer for hver af de syv 2-by-4 plader på hvert punkt, de er knyttet til et andet stykke træ.
  Andre overvejelser

  To andre ting, der skal tages i betragtning, er komfort og tiltrækningskraft. Du ønsker måske at lægge puder på din vægt bænk, hvis du finder det ubehageligt. Også, da træet er ufærdigt, kan du overveje en plet at give det et mere færdigt look.