| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Fix en Løbebånd bælte, der ikke er centreret?

  Løbebånd giver fordelene ved en kørende eller gående træning fra komfort i dit hjem. Walking bælte løber langs et dæk for at give dig mulighed for at gå eller løbe på plads. Bæltet er typisk centreret på walking dæk på fabrikken, men lejlighedsvis spænding er for løs eller for stram, forårsager bælte til at flytte. Centrering løbebåndet walking bælte er en enkel opgave. Instruktioner
  1

  Fjern konsol-tasten og afbryd løbebåndet strømkabel.
  2

  Saml kanterne af båndet på midten af ​​den walking dæk. Gør dette forsigtigt og ikke tvinge bæltet op. Det skal løfte 2 til 3 inches fra walking platform, hvis selen har korrekt spænding. Hvis selen ikke løfter til mindst 2 inches, det er for stramt og skal løsnes. Hvis det løfter mere end 3 inches det er for løs og skal strammes.
  3

  Stram gå remspænding ved at indsætte sekskantnøgle følger med dit løbebånd i valsen bolte på bagsiden af gå-dæk og dreje både boltene en kvart omgang med uret.
  4

  Løsn spændingen i gå bæltet ved at dreje begge bagrullen bolte en kvart omgang mod uret.
  5.

  Saml kanterne af bæltet gang mere for at kontrollere spændingen.
  6

  Fortsæt med at dreje boltene i en-kvartdrejs intervaller, indtil du opnår den rette spænding.

  7.

  Sæt Løbebånd i igen, og sæt nøglen i konsollen.
  8

  Lad løbebåndet til at køre på sit laveste hastighed i et par minutter til at etablere, hvilken vej det har bevæget off center.
  9

  Tag nøglen igen, og tag strømkablet ud.
  10

  Drej den venstre rulle bolt halvdelen drejer med uret ved hjælp af hex nøgle udleveres, hvis gå-selen har flyttet til venstre.
  11

  Drej den venstre rulle bolt uret en halv omgang, hvis walking bæltet er flyttet til højre. På nogle løbebånd, du bliver nødt til at dreje til højre bageste rulle bolt hvis den har bevæget sig til højre. Hvis venstre bolt ikke vil tænde uret, ikke at tvinge det. Prøv at dreje den rigtige bolt i stedet.
  12

  Sæt løbebåndet i gang mere, og indsæt konsollen nøgle.
  13

  Indstil løbebåndet på sit laveste hastighed og se det køre for et par minutter for at sikre remmen er justeret korrekt.