| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • The Best Retvinklet Drills

  De fleste sportsgrene kræver mere end lineære hastighed. Evnen til at plante og ændre retninger hurtigt og effektivt er kendt som agility. Coaches i flere sportsgrene har udviklet øvelser til at udvikle din smidighed. I hver af disse øvelser, du skal gøre 90-graders nedskæringer, som understrege nok de typiske bevægelser, der kræves i konkurrencen. Nøglen til hver boret er at synke dine hofter og læner sig frem lidt for at sænke dit tyngdepunkt, samtidig fremskynde dine fødder gennem kursændring. Box Drill
  p mest almindelige agility boremaskine er boksen boremaskine, bruges oftest ved fodboldtrænere. Fire kegler er placeret 5 til 10 yards fra hinanden i en firkant. I den mest almindelige udgave af boret, du sprint til den første kegle før blander sideværts til den anden kegle, backpedal til tredje kegle og shuffle tværs til udgangspunktet. Ved hver 90 graders sving, skal du accelerere dine fødder, mens decelerere bevægelsen af ​​resten af ​​kroppen.
  Defensive Slides

  Defensive dias er blevet brugt af basketball trænere i årtier. Hver kursændring i boret er 90 grader - en betydelig nedskæring, der er udført i en dyb defensiv Crouch. Alle spillerne er placeret i linjer af tre eller fire, med en coach foran dirigere dem til at flytte op, ryg, venstre og højre i ordentlig defensiv position. Plantning og skiftende retninger samtidig holde en bred base med dine fødder ofte er akavet i starten for mange, så denne øvelse, mens simpelt, tager lidt tid at mestre.
  Reaction Drill
  Salg

  Offensive linemen må reagere på retningen af ​​forsvaret til at udføre deres opgaver. Reaktionen bor til offensive linemen er vokset i popularitet og bliver brugt af trænere i National Football League. Du starter i en tre-point standpunkt, og på den snap, flad trække ned scrimmage linjen og omkring en kegle inden du kører tilbage mod dit udgangspunkt stedet. En coach skal være venter på at give dig en retning. På det tidspunkt, enten du bryder til venstre eller højre på en 90-graders vinkel, viser din reaktion på visuelle stimuli i bevægelse.
  Tre Cone Drill

  De tre kegle bore bruger to 90 - og en 180-graders vending at måle en spillers evne til at accelerere og ændre retninger hurtigt og effektivt. De tre kegle bore er blevet en fast bestanddel af evalueringen i både fodbold og basketball. Du begynder boret ved sprint ligeud 5 meter, før du tænder 90 grader til højre og sprint 5 flere yards. Derefter udføre din 180-graders vending og køre 5 meter tilbage, før du foretager en 90-graders venstre sving gennem den samme stilling, du startede.