| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan spiser en Workout Med Iron Gym

  The Iron Gym er et stykke udstyr til hjemmet træning, der ofte annonceres på tv. Det fungerer som en alsidig uddannelse apparat, der tillægger en standard dørkarm og tillader dig at gøre bryst, ryg, arme, skuldre og mavemuskler uddannelse. Producenterne hævder, at det er en "total træning af overkroppen bar", der ikke kræver boring, specielle værktøjer eller skruer til at installere. Spise at få en god træning med Iron Gym er ikke anderledes end ernæring kræves for at opbygge muskler og forbrænde fedt i en standard kommercielle gym. Følg et par enkle trin til at spise for en træning med Iron Gym. Ting du skal
  Iron Gym workout bar
  Valleprotein
  Kasein protein
  Pre-workout supplement
  BCAAs
  Vis Flere Instruktioner
  1 < p> Tag en scoop af hurtigt fordøje protein 1 eller 2 timer før træning. Valleproteinpulver giver din krop med de hårdt tiltrængte aminosyrer til at hæmme muskel protein nedbrydning og begynde reparation og recovery proces. Alternativt kan du blot spise en lille portion af protein, såsom et kyllingebryst, at give næring uden at kræve et tillæg.
  2

  Forbruge 40 til 60 gram lav-glykæmisk, slow-fordøje kulhydrater for at give varig energi. Eksempler på disse kulhydrater omfatter bønner, søde kartofler, quinoa, havregryn, brune ris, frisk frugt og andre grøntsager.
  3

  Tag i en servering af sunde fedtstoffer, såsom mandler, avocado, mørk chokolade, solsikkefrø eller MCT olie. Især er MCT olie en potent energi supplement, der giver muskler med en øjeblikkelig energikilde.
  4

  Tag en pre-workout supplement, der giver præstationsfremmende kosttilskud som beta alanin, kreatin monohydrat og koffein . Ifølge "Fysiske Anabolics" af Jerry Brainum har disse ingredienser imponerende videnskab, der bakker produkt krav.
  5.

  Sip en intra-workout drik under dit træningspas, der omfatter BCAAs (forgrenede aminosyrer) . Disse aminosyrer, eller byggesten af ​​protein, nyder VIP-status i kroppen. De bruges direkte af muskler til at hæmme muskel protein nedbrydning og til brændstof muskelsammentrækninger.
  6

  Drik et protein ryste straks efter du arbejder ud, der omfatter 30 til 50 gram protein og 30 til 60 gram kulhydrater. Brainum siger en kombination af valle og kasein har vist sig mere effektiv end valleprotein alene. Selvom langsommere til at fordøje, vil en hel-food måltid levere den samme ernæring også tilstrækkeligt.