| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør HIIT løbebåndstræning

  Høj intensitet interval træning eller HIIT, er en form for interval træning designet til at levere maksimal fitness gevinster i en kort periode. Denne metode er nyttig, når tiden er begrænset. HIIT er også en god øvelse metode til vægttab. Den aktuelle tid i uddannelse er cirka 20 minutter. Dog bør en tilstrækkelig warm-up og cool-down tid også indarbejdes i rutinen. HIIT bruger korte byger af høj intensitet øvelse efterfulgt af fredninger. Disse intervaller vekslede indtil sessionen er afsluttet. Ting du skal
  Løbebånd
  Passende løbesko
  Vandflaske
  Vis Flere Instruktioner
  1

  udfylde et passende varme-up af mindst 10 minutter . Du bør starte med en langsom gåtur eller løbetur tempo og gradvist øge hastigheden til et moderat tempo. Må ikke gå for hurtigt i den varme-up. Dit mål er at have varme muskler og en hurtig hjertebanken i forventning om motion for at komme.
  2

  Øg løbebåndet hastighed at indtaste det første interval fasen. Baseret på din første fitness-niveau, kan hastigheden være en hurtig tur, løbe eller sprint. Hastigheden skal være på et højt intensitetsniveau, du ved, du kan ikke bo på for længe. Prøv at køre i mindst et minut. Hvis stand til at gå et minut, gå til, så længe du kan.
  3

  Langsom løbebåndet ned til tempoet, du brugte i den varme-up. Komplet et minut af opsving. Opsvinget kan forlænges baseret på dit fitness-niveau, men prøv at holde det på samme måde som for høj intensitet interval.
  4

  Øg løbebåndet hastighed igen for at indtaste det næste interval fasen. Run for den samme mængde tid som den første høj intensitet interval.
  5.

  Reducer hastigheden igen og indtast opsvingsfasen for den samme mængde tid som alle tidligere faser. Disse grundlæggende trin gentages, indtil en 20-minutters træning er opnået. Du kan gøre længere træning som din fitness niveau stiger.
  6

  Gennemfør en 10 minutters cool-down for at tillade hjertet til at komme sig og forhindre blodet i at samle i benene. Drik masser af vand, mens nedkøling for at genoprette vandtab.