| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får du en Lean krop gennem Running

  Løb kan være en god måde at komme i form, tabe sig og lindre stress. Det kan også være en fantastisk måde at opnå en slank, velskabt krop. Ifølge "Sundhed" bladets hjemmeside, typisk løbere har sådanne magre organer fordi den primære muskler, der bruges i driften er ben, røv og kerne. Disse er de største muskelgrupper, hvilket gør dem større kalorieindhold brændere. Ved at kombinere din kører rutine med en sund kost kan hjælpe dig med at opnå en slank krop. Instruktioner
  1

  Altid varme op før du kører. En varm-up rutine kan omfatte strække og gå rask eller jogge i et par minutter før du begynder at køre.
  2

  Kend dine grænser. Hvis du lige er begyndt en kørende rutine, de "Runner World" magasin hjemmeside anbefaler en gradvis træning program, der omfatter både løb og gang.
  3

  korrekte arbejdsstillinger. "Sundhed" bladets hjemmeside anbefaler at holde dine fødder tæt på jorden, og svinge armene tæt ind til kroppen. Prøv ikke at læne sig frem, som du kører.
  4

  Tag ordentlig fremskridt. Ifølge "Sundhed", skal du lander på midten af ​​din fod og rul fremad mod tæerne i hvert skridt. Dette medvirker til at reducere påvirkningen.
  5.

  Etablere en rutine. Du bliver nødt til at forpligte sig til at køre regelmæssigt for at ændre formen på din krop. Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) i øjeblikket anbefaler tilbringer mindst 75 minutter om ugen på høj intensitet aerobe aktiviteter som løb eller jogging. Du kan vælge at gøre mere, som din træning skrider frem.
  6

  Add styrketræning til din kører rutine. CDC anbefaler udfylde styrke øvelser for alle de store muskelgrupper (ben, hofter, ryg, mave, bryst, arme og skuldre) mindst to dage om ugen. Styrketræning hjælper til at forbrænde flere kalorier og forhindre knogletab, samt hjælpe til at forme din krop.
  7

  Spis en sund kost, herunder magert protein og komplekse kulhydrater. Dette brændstof din krop med energi til at køre, samt hjælpe dig til at tabe overskydende vægt eller opretholde en sund vægt. Ifølge "Sundhed", kører forbrændinger omkring 370 kalorier i en halv time, afhængigt af personens hastighed og kropsvægt. Mødes med en læge eller ernæringsekspert eller bruge en online regnemaskine til at bestemme de daglige kalorier, du bliver nødt til at nå dine mål.