| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at slippe af Upper Arm Cellulite

  Cellulite er, at ujævn, appelsinskal udseende hud, der kan findes på balder, lår og undertiden overarme på langt de fleste af kvinderne, og i nogle få tilfælde, mænd. Det fremgår i det subkutane fedtlag, den ene umiddelbart under huden. I de fleste tilfælde har det intet at gøre med den person at være overvægtig, som masser af tynde kvinder lider af denne grimme tilstand. Det er tvivlsomt, om cellulite kan fjernes helt, men der er helt sikkert ting, du kan gøre ved det for at forbedre sin nuværende fase. Overarm cellulite er ikke anderledes. Instruktioner
  handlingsplan
  1

  Start træningen for øget cirkulation af lymfeknuder og til at brænde kropsfedt. Nogle kvinder, der mister vægt vil opleve, at deres cellulite forsvinder så godt. Du ønsker at gøre begge cardio og vægttræning, fire til fem gange om ugen, og i mindst 30 minutter hver gang. Jogging, gåture, svømning, den elliptiske og stairmaster er nogle gode valg. Du ønsker at træne hele din krop, selvom du kun søger at slippe af med arm cellulite. Ifølge hjemmesiden Womensfitnesschannel.com, Tabet af spæk "er langt større, når du bruger motion, snarere end diæt alene, for at hjælpe dig med at tabe. Der er også en sammenhæng mellem motion frekvens og tab af subkutant fedt. Med andre ord , jo oftere du træner, jo mere spæk vil du tabe. "
  2

  Se din kost. Stoppe med at spise junk food, hvis cellulite elimination er dit mål. Fokus på at spise masser af frugt og grøntsager. Undgå forarbejdede fødevarer og fødevarer med masser af sukker eller salt. Eksperter stadig ikke se øje til øje i form af årsagen til cellulite. Mens de fleste synes at mene det er på grund af uregelmæssig bindevæv, nogle mener, det er kun på grund af toksiner i dit system. For at være på den sikre side, begrænse dit indtag af alkohol og bestemt ikke ryger.
  3

  Kig ind non-kirurgiske muligheder. For nylig har en behandling kaldet Endermologie blive populær. Ifølge hjemmesiden Celluliteexpert.com, "Det indebærer brug af en motordrevet enhed med to justerbare ruller og kontrolleret sug, hvilket skaber en symmetrisk hud-fold." Det er FDA godkendt. Desværre ser det ud til kun at fjerne cellulite midlertidigt, men for nu, at være den bedste ikke-kirurgisk mulighed derude ser ud.
  4

  Udforsk kirurgiske muligheder. Mens de fleste velrenommerede kirurger ikke kan love, at din arm cellulite vil forsvinde helt gennem fedtsugning, det er bestemt sandsynligt, at se bedre efter proceduren. Husk, at kirurgi bør være din sidste udvej.