| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Gain Agility

  Agility er en meget vigtig komponent i mange forskellige sportsgrene. For god agility, skal du være i stand til at ændre din krop position hurtigt og samtidig bibeholde balancen, hastighed og koordination på flere planer. Dette ses især i sportsgrene som fodbold, fodbold, basketball og tennis. Den måde at få mere fleksibilitet, er ved at følge en række trin, der er specifikke for de krav, der vil blive stødt. Ting du skal
  Agility stigen
  BOSU
  plyo kasser
  Medicin bold
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Get out stigen. Stige boremaskiner er en måde at forbedre din forlæns, baglæns og sideværts smidighed. Sæt den op i et stort åbent rum som et motionscenter eller fitness rum. Efter en varm-up, skal du gøre øvelser som én ins, to ins, i i ud outs, bunny humle, magt springer og hop scotch. Du kan også udføre disse øvelser bagud og til siden.
  2

  Do BOSU øvelser. En BOSU er et træningsredskab, der kan bruges på begge sider. Det ligner en stabilitet bold, der er blevet skåret i halve med en flad bund på det, og det anvendes til balance, kerne-og agility træning. Nogle øvelser at gøre på BOSU er laterale side trin, power step ups, 180 spins og humle. Én-firs spins udføres med den ene fod på BOSU og en fod på gulvet. Stå med let bøjede knæ, derefter hoppe i luften, dreje rundt og lander på den modsatte fod. Så gør det samme den anden vej. Arbejde ud på BOSU vil også øge din saldo.
  3

  Gør burpees. Agility foregår ikke kun fra en stående position, men fra en liggende stilling. Dette ses i sportsgrene, hvor du er nødt til at komme op fra jorden meget gerne fodbold og fodbold. For at gøre en Burpee, stå med fødderne omkring skulder bredde fra hinanden. Kom ind i en squat og placere dine hænder på gulvet uden for dine fødder. Kick dine ben lige bag dig og gøre en push-up. Derefter snap dine fødder frem, tilbage til indersiden af ​​dine hænder, og gør en eksplosiv squat hoppe. Udvid dine arme lige op i luften som du signalerer et touchdown. Gør burpees i en væske, kontinuerlig bevægelse.
  4

  Gør box spring. Disse kan gøres på toppen af ​​plyo kasser eller vægt bænke. Stå med fødderne omkring skulder bredde fra hinanden. Squat ned lidt, så hop op i luften og lander på kassen. Hop ned igen og gentag. Må disse vender fremad og gøre dem sideværts så godt.
  5.

  Tag det til trappen. Stå på bunden af ​​en trappe. I stedet for at gå på trapper, hop op ad trappen. Få en behagelig hopping op et skridt ad gangen, og derefter arbejde dig op til flere trin. Start ud gør disse med begge fødder. Når du har gjort dem for en stund og føler sig mere komfortable, fremskridt ene fod.
  6

  Gør en vis fleksibilitet arbejde. Øge din fleksibilitet vil også øge din vifte af bevægelse i alle planer. Har nogle yoga strækninger eller deltage i en klasse, for at få den bedste virkning. Som en ekstra fordel, vil strække reducere dine chancer for trukket muskler og bindevæv skader.
  7

  Arbejd kernen. Al den kraft og hurtighed involveret med agility starter med kernen. Strik de øvre mavemuskler, nedre mavemuskler, obliques og nedre rygmuskler. Nogle eksempler på øvelser ville være overliggende medicin bold kast, medicin bold koteletter, crunches, ryg udvidelser og ben rejser.