| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er forskellen mellem den Fat-Burning Target Heart Zone & Cardio Zone?

  For at opnå en effektiv træning, bør din puls konsekvent holde inden for 50 til 85 procent af din maksimale. Men hvis du har specifikke mål, skal du være mere opmærksom på tallene. Når du leder efter kardiovaskulære fordele, øge din intensitet til at opnå en højere puls. Når du kæmper fedt, kan din puls være en smule lavere. Maximum Heart Rate

  Find din maksimale puls er det første skridt i at nå dine træningsmål. Heldigvis er det en nem ligning. Ifølge American Heart Association, trække netop din alder fra antallet 220. Så hvis du er 30 år, din maksimale puls er 190 slag i minuttet - 220-30 = 190. Efterhånden som du bliver ældre, vil din maksimale puls falde støt.
  Fat-Burning Zone

  Nogle gange refereret til som "fitness zone" fedt-brændende hjerte rate zone kræver, at du holde sig inden for 60 til 70 procent af din maksimale puls. Så hvis din maksimale puls er 190, holde din puls mellem 114 og 133 under træningen. Hvis du bor inden for dette område, vil omkring 85 procent af de kalorier du forbrænder være fedt.
  Cardio Zone

  cardio pulszone kræver en smule mere intensitet end den fedtforbrændende zone. For at forbedre dit hjerte-kar styrke og udholdenhed, holde din puls inden for 70 til 80 procent af din maksimale. Med en maksimal puls på 190, bo mellem 133 og 152 i løbet af din træning. Som en ekstra bonus, arbejder også i denne pulszone styrker dine lunger. Kun omkring 50 procent af de kalorier du forbrænder i denne pulszone kommer fra fedt.
  Hvorfor det virker

  Videnskaben bag pulszoner kan være en smule forvirrende - det involverer laktatgrænsepulsen og overgangen mellem aerob træning og anaerob motion. Udøver på et lavere intensitet kræver din krop til at forbrænde fedt molekyler til energi. Som din træning intensitet stiger, brænder din krop færre fedtmolekyler og i stedet brænder carbohydratmolekyler til energi. Så hvis du ønsker at forbrænde fedt, holde det mindre intens. Og når du ønsker at øge din udholdenhed og give dit hjerte en god træning, øge din intensitet til at bruge op de kulhydrater.
  Overvejelser

  Som med enhver form for sundhed og fitness rådgivning, ingen one-size-fits-all reglen eksisterer for at udøve inden for en cardio eller fedtforbrændende zone. Mens de fleste mennesker sikkert kan bruge standard maksimal puls ligning, og pulszoner, skal du kontakte din læge for en mere individualiseret tilgang til passende fitness niveauer. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre en sikker pulszone for at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Din læge kan også hjælpe dig med at afgøre sikre former for motion for din nuværende sundhed og fitness status.