| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
  • Korrekt brug af Gym Equipment

    Investering i en gym medlemskab eller gym udstyr til dit hjem er et stort skridt i retning af et sundere liv. For at få det meste ud af din træning oplevelse er det vigtigt at forstå, hvordan man bruger udstyret. Forstå din motionsudstyr vil tillade dig at nå dine mål hurtigere og samtidig hjælpe dig med at undgå skader. Nogle fitnesscentre vil insistere på at bruge en personlig træner, men hvis du gør lidt forskning vil du ikke behøver at bruge det ekstra penge. Typer af Gym udstyr

    For at få mest muligt ud af gym udstyr, er du nødt til at beslutte, hvad du søger at opnå med dit træningsprogram. Fitnesscentre tilbyder tre hovedtyper af udstyr: cardio, maskine vægte og frivægte. Cardio maskiner vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier og vedligeholde en sund og aktiv hjerte. Eksempler på cardio maskiner er løbebånd, trapper stepmaskiner og ellipser. Maskinens vægt bruges til at opbygge muskelmasse, og er den sikreste maskiner i gymnastiksalen for at gøre det, på grund af deres indbyggede sikkerhedsfunktioner. Det bedste eksempel på en maskine vægt er den universelle maskine. Frie vægte er mere farlige end maskine vægte, fordi du er forpligtet til at balancere vægten selv. Fordelen ved at bruge frie vægte er, at fordi du er forpligtet til at balancere vægten selv, er du styrke en muskel gruppe kaldet stabilisator muskler. Men du også nødt til at være mere forsigtige, når du bruger frie vægte, så du undgår personskade.
    Korrekt brug

    Du skal beslutte, hvad du ønsker at opnå med din fitness plan . Når du har besluttet på flere mål, vil du være i stand til at vælge de maskiner, du vil bruge. Alle maskinens vægte i et fitnesscenter vil blive mærket med anvisninger på, hvordan man korrekt bruge dem. Det er bydende nødvendigt, at du læser disse retninger for at undgå skader. Maskinens vægt og cardio maskiner alle kommer med standard sikkerhedsfunktioner. Identificer de sikkerhedsfunktioner, før du arbejder ud, så i tilfælde af en nødsituation, du ved, hvordan man undgår en skade. Når du løfter frie vægte, du skal sørge for ikke at presse dig selv ud over dine evner. De frie vægte ikke kommer med indbyggede sikkerhedsfunktioner. Den bedste metode til beskyttelse, når du løfter frie vægte er at spørge nogen i nærheden til at være din spotter. At have en spotter vil give dig mulighed for at løfte tungere vægte samtidig sikre, at du er beskyttet i tilfælde af en nødsituation. Ifølge træningsmål, bør du sørge for du strække før begyndelsen og kjole i løstsiddende tøj, så du har et komplet sortiment af bevægelse. Dette vil tillade dig at få mest ud af din gym oplevelse.