| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Kombiner yoga med styrketræning

  Yoga er ofte udråbt som styrketræning i sin egen ret, og af gode grunde. Yoga styrker din kerne, toner dine arme og ben, øger din fysiske udholdenhed og discipliner din krop. Yoga kan også fungere som et supplement til styrketræning programmer som en måde at strække muskler, der bliver stram under styrketræning og andre anstrengende øvelser. Ifølge "Yoga Journal," yoga ikke blot forbedrer din fysik, men også "udvikler afbalancerede, skade-fri muskler og pigge." Dette er især vigtigt for atleter og personer i styrke-uddannelsesprogrammer. Instruktioner
  1

  dig bekendt med de enkelte ydelser af yoga og styrketræning. Øve yoga kan sænke din risiko for skader, forbedre kropsholdning, form og balance, og øge fleksibiliteten i muskler og led, ifølge ACE certificeret personlig træner Kelly Turner. Yoga giver også musklerne en slank, aflang udseende, og øger muskel udholdenhed. Styrketræning /vægttræning, på den anden side, hjælper med at forhindre knogletab, øger stofskiftet, og er mere effektiv til at opbygge muskler, siger Turner.
  2

  Planlæg din yoga og styrketræning træning til at supplere hinanden . Når du løfter vægte, dine muskler kontrakt. Uden at strække, helbrede muskelfibre tættere sammen give dem et kompakt, tykkere udseende, siger Turner. Yoga modvirker effekten af ​​traditionel styrketræning på muskler ved at strække og forlængede dem. Derfor, ifølge "Yoga Journal", skal du praktisere yoga primært som et middel til nyttiggørelse fra styrketræning. Praksis yoga på dagen efter din styrke træning til at tage fordele af sine inddrivelse fordele.
  3

  Vælg din yoga stil. Snarere end at se kombinationen af ​​yoga og styrketræning som en fast-track til muskeltræning, som kan overanstrengelse muskler og blive kontraproduktiv, praktiserer en form for yoga, der lægger vægt på tilpasning og muskler fleksibilitet, skriver "Yoga Journal". Yoga stilarter, der vedligeholder udgør for længere perioder, såsom Iyengar eller Anusara, øger fælles fleksibilitet og muskel udholdenhed. Koncentrer dig om yogastillinger, der strækker muskler, du har fokuseret på i din styrketræning.
  4

  Find en træning passer til dine behov. Workout videoer er en bekvem måde at tilføje yoga eller styrketræning til dit træningsprogram. Besøg consumersearch.com at få de seneste anmeldelser og anbefalinger om motion videoer til at hjælpe dig med at træffe informerede valg. Personlige trænere er en anden mulighed, og kan hjælpe dig med at tilpasse din træning til at udføre specifikke træningsmål. Den amerikanske Rådet om øvelse giver en online database af certificerede trænere.