| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man kan ændre en yoga klasse for graviditet

  Ifølge den amerikanske College of Obstetricians og Gynækologer (ACOG) og National Academy of Sports Medicine, uanset form for fysisk aktivitet, du gjorde før graviditeten kan fortsættes under graviditet med ret enkle modifikationer så længe du er sunde. Graviditet er ikke en tid til at "gå til brænde." Tværtimod, det er en tid til at holde din krop smidig, vedligeholde din kondition og berolige dit sind. Hvis du har opretholdt en temmelig regelmæssig yoga praksis, er der ingen grund til hvorfor du bør ikke fortsætte under din graviditet. Ting du skal
  Yoga mat
  Candles (for at sætte en stemning)
  behageligt tøj
  Yoga blokke
  Yoga styrker
  Vis Flere Instruktioner
  første ting først
  1

  Før du begynder at deltage i yoga klasser, når gravide, skal du finde den rigtige klasse. Hvis du allerede har en yoga praksis, skal du vælge en klasse, der er "open-niveau" i stedet for helt nybegynder eller avanceret. Åbne niveau klasser er de mest gravid-venlige klasser, fordi så mange niveauer af praktiserende deltage og instruktører har tendens til at style klasse for at opfylde alles behov.
  2

  Du vil også ønsker at finde den rigtige lærer. Den rigtige lærer er et personligt valg, men du ønsker en person, der er certificeret til at undervise i yoga og har en grundlæggende forståelse af prænatal yoga. Vær sikker på at fortælle din lærer du forventer og hvad trimester /uge du er i.
  3

  En tommelfingerregel, når modificere en yoga klasse for at opfylde graviditet er til at holde ud på at hoppe fremad og tilbage under vinyasas, som omfatter sænke din krop til gulvet i chaturanga, meget gerne en push-up. Det betyder ingen hoppe tilbage i din push-up, og heller ikke hoppe til toppen af ​​din måtten.
  4

  Undgå dybe drejninger. Hvis du skal vride, skal du sørge for at vride den modsatte vej, hvilket betyder at den "åbne" side af kroppen snarere end at tage en dyb twist på tværs af din krop. Denne måde, du undgår at komprimere din mave. Du kan også vælge at tage en bredere holdning i rejser, såsom Mountain og formand af samme grund. Hvis du er usikker, tune indad. Yoga bør aldrig ondt, især når du er gravid. Hvis du føler et stik af smerte eller føler at du vil miste din balance, stå i nærheden af ​​en væg eller udvide din holdning.

  For at sænke din mave under chaturangas og udføre backbends, kan du gøre det indtil uge 14 eller 15. Efter dette, kan du ønsker at hvile på en yoga tæppe. Ved den tid, du kommer til slutningen af ​​andet trimester, springe være på din mave alle sammen. På samme måde bør liggende fladt på ryggen ophøre ved starten af ​​tredje trimester samt fordi du ønsker at bevare blodtilførslen til moderkagen og voksende baby. Hvis du skal ligge på ryggen, så gør det for ikke mere end to minutter. Det er bedst at bruge yoga ryghynder når liggende på ryggen. En fantastisk måde at bruge dem, er ved hjælp af to, og gøre et "T" form, så drapering ryggen over dem. Hvis du har problemer med at komme op fra liggende fladt på ryggen eller føler pludseligt tryk, brug yoga ryghynder eller sidde stille, mens resten af ​​klassen fortsætter sekvensen.
  5.

  Nogle andre nøgle udgør du vil finde i en yoga klasse, som er let modificeret, er Triangle udgør, og Half Moon. For Triangle, i stedet for at nå din bund hånd til måtten gøre brug af en yoga blok. Placere den på Pinkie-tå side af din mund til at skabe mere højde og plads. Når praktiserende Half Moon, en one-legged balance, bruge blokken under din hånd for støtte, eller, hvis du føler vaklende, stå tæt på væggen med ryggen flugter det. Som du hovedet dybere ind i din anden trimester, kan du også finde det sværere at udføre lunge rejser, hvor du er forpligtet til trin ene fod op mellem dine hænder, mens holde forreste knæ bøjet. Det er bedst at bruge blokke på hver side af din forreste fod (til at skabe højde og dermed plads til din mave).

  Når praktiserende siddende frem bøjninger, snarere end at holde dine fødder sammen, adskilles de hip-bredde og kun fold så vidt føles behageligt. I almindelighed, du ønsker at undgå at komprimere din mave. Spring eventuelle besværlige arm balancer eller inversioner, medmindre du føler meget komfortable eller har godkendelse fra din læge.