| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kropsvægt øvelser til MMA træning

  Mixed Martial Arts (MMA) er en fuld kontakt bekæmpe sport, der kombinerer discipliner som slående, brydning og indsendelse kæmper. Kropsvægt øvelser er aktiviteter, der bruger vægten af ​​kroppen selv som modstand snarere end en ekstern kilde af resistens såsom jern vægte eller maskiner. Der er mange kropsvægt øvelser, der kan hjælpe med at forbedre styrke og konditionering til MMA og andre discipliner som brydning og kampsport. Push ups

  Push ups er en almindelig kropsvægt øvelse der fremmer styrke og muskuløs udholdenhed i overkroppen, især brystet, skuldre, triceps og biceps. En standard push up udføres ved magten kroppen op på tæerne og hænder, med armene og ryggen lige, sænke brystet til jorden, og derefter skubbe kroppen tilbage til udgangspositionen. Der er mange variationer af push-ups, der kan gøre det sværere for øvelsen. For eksempel indebærer clapper pushups skubbe op fra nederste position eksplosivt, og derefter klappe hænderne hurtigt, inden at støtte dig i op-positionen. En variant af en standard push up er håndstand push up. Plant dine hænder seks inches fra en væg og derefter sparke dine fødder op, så du er i en håndstand med benene hvilende langs væggen. (Hvis du har god balance, behøver du ikke at bruge en væg.) Sænk dit hoved til jorden og derefter skubbe tilbage op til fuld arm forlængelse. Håndstand push-ups er en meget vanskelig skulder øvelse.
  Armbøjninger og Chin Ups

  armbøjninger og chin ups er overkroppen øvelser, der udføres ved at hænge fra en bar og derefter trække kroppen op med styrken af ​​overkroppen, så hagen er over linjen. Armbøjninger udføres med en overhånd greb (håndfladerne vender væk fra dig) og fokus på at styrke musklerne i ryg og skuldre. Chin ups udføres med en lumsk greb (håndfladerne vendt mod dig) og fokusere på de biceps. Benene kan placeres på en stol for at gøre øvelsen lettere, eller brug en vægt bælte til at gøre det sværere.

  Burpees

  Burpees er en total organ styrke og konditionering motion almindeligt anvendt i brydning, men de arbejder godt for MMA træning, også. Begynd stående med armene på dine sider, og derefter squat og røre dine hænder på gulvet. Kick dine ben tilbage i op-positionen en push up, udføre en fuld push up og derefter hoppe tilbage til hugsiddende stilling. Endelig springe i luften fra din squat og samtidig kaste armene op og klap bag hovedet. Når du lander på springet, vil du være tilbage i udgangspositionen. Du kan udføre sæt ved at gøre så mange burpees som du kan i 30 sekunder eller et minut.