| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Bliv en bedre Spinning instruktør

  Alle fitness-instruktører ved, at jobbet kan være en udfordring til tider. Du opretholde et højt niveau af energi over længere tid, og gør denne uge efter uge. Hvert så ofte, det er godt at vurdere dine undervisningsmetoder og se, om der er områder for forbedring. Her er nogle tips om hvordan man bliver en bedre Spinning instruktør. Ting du skal
  Studerende
  Computer
  Motivation
  Vis Flere Instruktioner
  1

  lytte til nogen feedback, du får fra eleverne. Hvis en elev har en klage, så prøv ikke at få defensiven. Tag kritikken konstruktivt og se hvad du kan lære af det.
  2

  Spørg medlemmer til feedback. Nogle gange kan det være svært at få en genert klasse at sige op, men specifikke spørgsmål kan hjælpe. I stedet for at spørge generelle spørgsmål som: "Hvad synes du om klasse?", Forsøge at få mere specifik. Stil spørgsmål som: "Hvad synes du om den store hill opstigning i dag?" Du får mere værdifuld feedback, når du spørger detaljerede spørgsmål.
  3

  Tag andre Spinning klasser. Når du allerede underviser mange klasser om ugen, kan det være svært at motivere dig selv til at tage klasser så godt, men resultaterne er uvurderlig. Du vil komme til at prøve andre undervisningsmetoder og se, hvad appellerer til dig som studerende. Tag de ting du kan lide fra andre instruktører og indarbejde dem i dine egne klasser.
  4

  Kontakt din kondition supervisor eller en erfaren instruktør og bede ham om at tage din klasse. Når han gør, bede om feedback på, hvad du gør, der virker, og hvad der ikke gør. Sørg for at fortælle ham, at han kan være ærlig med dig, som du virkelig er på udkig for at forbedre.
  5

  Abonner på et Spinning nyhedsbrev eller hyppige Spinning fora. Du kan finde andre instruktører der, giver tips om musik, klasse planer og motivation teknikker. Det hjælper til at høre, hvad dine kammerater finder opmuntrende.
  6

  Foretag ny musik blander regelmæssigt. Intet aktiveres en klasse og du kan lide frisk musik. Prøv at indarbejde nogle nye melodier i dine klasser regelmæssigt.
  7

  indarbejde nye øvelser ind i din Spinning klasser. Hvis du gør den samme rutine igen og igen, er du ikke udfordrende ryttere, som du skal være. Hjælp ryttere at undgå fitness plateauer ved at holde masser af variation i dine klasser.