| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kick Boxing Tips

  De tidligste former for kickboxing stammer fra mere end 2.000 år siden i Asien. Sporten blev genindført i USA i 1970'erne, hvor karate eksperter begyndte at organisere konkurrencer, der tillod fuld kontakt spark og slag normalt forbudt i karate. Nu er en af ​​de mest populære former for kickboxing cardio kickboxing. Den kombinerer elementer fra boksning, kampsport og aerobic ind i en regelmæssig træning rutine. Normalt er det ikke indebærer fysisk kontakt med konkurrenter, men i løbet af en typisk træning session, vil en person udfører knæ strejker, spark og slag. Søge ekspertrådgivning

  søge ekspertrådgivning, før du begynder at udføre nogen kickboxing teknikker. En professionel kan sikre, at du gør det motion teknikker korrekt. Dette vil hjælpe dig med at undgå skader, og også sikre, at du får de ønskede fitness resultater. En professionel kan skubbe dig til din grænse, men også vide, hvornår de skal stoppe.
  P Hvis du er helt nyt for kickboxing, tilmelde sig en nybegynder kickboxing klasse. Du vil modtage bedre resultater, hvis du starter langsomt og derefter arbejde dig op. Hvis du foretrækker at lære kickboxing teknikker i komfort i dit eget hjem, instruktionsvideoer og dvd'er er også tilgængelige, som kan guide dig gennem de rigtige skridt for kickboxing.
  Always Stretch First

  Som med alle sportsgrene og øvelser bør strække være en integreret del af din kickboxing rutine. I en artikel fra Falcon Kickboxing klub, anbefales det at strække i mindst fem til 10 minutter, før du begynder din normale øvelse rutine. Dette vil hjælpe med at løsne musklerne op, øge fleksibiliteten, og nedsætter risikoen for skader. Du bør også være i stand til at udføre dine teknikker med bedre hastighed og flydende efter en god stretch.

  Din strækker rutine vil sandsynligvis variere afhængigt af dit kickboxing instruktør. Men altid sørge for du føler dig tryg med dig selv, før du forsøger nogen kickboxing teknikker. Hvis du øver kickboxing teknikker ved dig selv, så prøv at fuldføre en fuld krop stretch før du starter din normale rutine. Benmusklerne er ikke den eneste del af kroppen er nødvendig for kickboxing. Det er også vigtigt at strække den nedre ryg og triceps til stansning teknikker. Give afkald strække selv når kan koste dig en seriøs muskel tåre, der kan tage uger til at helbrede.
  Basic Tips

  Når du har varmet op, kan du begynde øve faktiske kickboxing teknikker. Hvis du er nybegynder, så prøv at fokusere mere på din holdning end den faktiske magt kick. Husk, er du ikke forsøge at fysisk at såre nogen, så arbejde på at finde den rette balance mellem kraft og energi.

  Når du øver stansning bevæger sig, arbejdet med hastighed og præcision. Sørg også for, du har et godt forsvar holdning. Hvis du ikke er ordentligt beskytter din krop, når du kaster en punch, kan din modstander har en åben mulighed for en tæller punch. Prøv at placere hagen bag din skulder og få din anden hånd i en beskyttende stilling, før du kaster en punch.