| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing Workout rutine

  Kickboxing er en sjov og fysisk krævende sport, der blander elementer af boksning, karate og motionsture. Som en træning, kickboxing bygger styrke øger stofskiftet og kan lære dig nogle grundlæggende selvforsvar færdigheder. Udvikling af en godt afrundet workout rutine skræddersyet til kickboxing maksimerer fordelene ved sporten. Grundlæggende Moves

  Korrekt kickboxing formular afhænger først af opretholdelse din kamppositioner. Hvis du er højrehåndet, vil du stå med venstre ben foran (vice-versa for southpaws). Hold dine knæ bøjet lidt og holde dine næver op ved siden af ​​dit ansigt. Når smide en punch eller sparke, kaste din vægt ind i det ved at dreje din talje, fødder og knæ

  Kickboxing omfatter fire grundlæggende slag:. Jabs, kroge, kors og uppercuts. Et jab er en hurtig strejke med din førende hånd til modstanderens ansigt. En krog er en punch leveres med din bly hånd, men smidt i en bue, der sigter mod din modstanders kind eller tempel. Et kryds svarer til en jab, men bliver kastet med din bageste hånd. En uppercut også kastet med din bageste hånd, men bevæger sig opad for at fange din modstander i hagen. Husk ikke at låse din albue i slutningen af ​​punch, selv når din arm er helt udstrakt. Øv hver type slag individuelt, indtil du har en "føler" for, hvordan de skal smides.

  De grundlæggende spark i kickboxing er den forreste spark og side kick. Ved levering en front spark, du bruger din ryg ben at sparke fremad ind i modstandernes bryst, mave eller lysken. For at maksimere denne spark magt, "Fitness" magasin anbefaler, at du billede smækker en dør åben med din fod.
  Avancerede Moves og workout rutine

  En fælles avancerede kickboxing manøvre er Roundhouse spark, hvor du svinger din forreste fod i en bue for at ramme din modstander i den side af hovedet, kroppen eller knæ. Din vægt ligger på ryggen ben for varigheden af ​​dette træk. Ved udvikling af en workout rutine designet omkring kickboxing flytter du gerne vil strengen disse bevægelser sammen i kombinationer. Du vil derefter udføre hver af disse kombinationer for et fast beløb af tid. Ved hjælp af en boksebold vil give langt mere modstand for dine muskler og maksimere dine resultater.

  En simpel kombination vil være to jabs, et kors, en krog og derefter en uppercut. Antag din normale kamppositioner og udføre denne kombination i to minutter. Derefter vende din holdning og gentage kombinationen for yderligere to minutter. Følg med en 30-sekunders pause (drikker lidt vand) og derefter fortsætte med din næste serie af kombinationer. Byg dine egne kombinationer ved at blande og matche spark og slag. Prøv at bestille de bevæger sig, så du vekslede mellem højre og venstre strejker (f.eks efterfulgt jab med et kors eller uppercut).

  Fordele og Tips

  Kickboxing som en sport er har mange fordele, herunder condition din fysik. Kickboxing forbrændinger på mellem 500 og 800 kalorier i timen, og giver en intens aerob og styrketræning træning. Inden for de første par uger af at starte en kickboxing workout rutine, vil du bemærke en markant stigning i muskelstyrke og tone. Ud over dette, lærer kickboxing dig virkelige verden selvforsvar færdigheder, som vil hjælpe dig med at opsætte en kamp, ​​hvis konfronteret med en nærkamp situation.

  Kickboxing er en intens træning, der brænder masser af kalorier og udstødning dine muskler . På grund af dette, vil du nødt til at ændre din kost til at holde op med din krops nye energibehov. Din samlede kalorieindtag bliver nødt til at stige, sammen med din protein indtag (protein er nødvendig for at hjælpe med at reparere dine muskler). Kardiovaskulær træning dræne din krop af vand, så opholder hydreret under din kickboxing træning er afgørende.