| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kickboxing & Dumbbell Øvelser

  I juni 2013 slog kickboxer Tyrone Spong ud en modstander i de første 31 sekunder af en kamp. Hvis du ser kickboxing mester intense styrketræning rutine, kan du forstå, hvorfor han er sådan en stærk kraft i ringen. Svamp og mange andre kickboxers omfatter vægttræning i deres træning. Håndvægte er særligt velegnet til kickboxers. Dumbbell øvelser hjælpe krigere styrke musklerne, der er afgørende for slag og spark. Shadow Boxing

  Shadow boksning er en almindelig praksis blandt jagere. Kickboxers smide punches i luften, da de foregiver at bekæmpe en modstander. Skyggeboksning hjælper krigere udvikle deres stansning kombinationer og muskel hukommelse. Hvis du ønsker at opbygge magt i dine slag, sætte en håndvægt i hver hånd, mens du skygge kasse. Stansning lige ud med håndvægte bygger styrke i dine skuldre, bryst og arme. Kaste uppercuts til din imaginære modstanderens hage styrker din biceps, skuldre og ryg. Skyggeboksning med håndvægte i et par minutter forbedrer også din krops evne til at opretholde en arbejdsbyrde og udholde stress af en kamp. Brug 2,5 til 5-pund håndvægte til denne øvelse.
  Dumbbell squats

  Ifølge Martina Sprague og Keith Livingston i "Complete Kickboxing", en kickboxer ben er første ting at give ud, når han bliver træt. Før du indtaster et kickboxing ring, er det vigtigt at opbygge muskulære udholdenhed i benene. Dumbbell squats hjælpe med denne type forberedelse. For at udføre en squat, stå oprejst med en håndvægt i hver hånd. Prøv at bruge mindst 10 pund vægte. Lad håndvægte hænge ned på dine sider. Bøj knæene og langsomt squat ned, som hvis du sidder i en stol og derefter vende tilbage til stående. Squats målrette quadriceps, som hjælper dig sparke hurtigere og højere. |
  One-Legged Humle

  En anden ben træning, du kan øve med håndvægte er den ene- legged hop. Denne øvelse bygger eksplosive kraft i benene og forbedrer balance. Begynd denne øvelse ved at stå med en håndvægt i hver hånd. Hold vægten på hver side af dit ansigt i en kæmpe position. Brug 2,5 til 5-punds håndvægte. Hæv det ene ben fra gulvet, og lidt bøje benet, der stadig støtter dig. Hop på den ene fod i mindst 15 gentagelser og derefter gøre det samme på den anden fod. Hop så højt op i luften som du kan uden at miste balancen.
  Crunch Dumbbell Press

  Stærke mavemuskler hjælpe dig mere effektivt at udføre alle dine teknikker i en kickboxing matche. En stærk midsection hjælper dig også med at modstå slag til dette område. Stykket håndvægt tryk giver dine mavemuskler en hård træning. For at udføre denne øvelse, ligge på gulvet med dit knæ bøjet og dine hæle grave i gulvet. Hold håndvægtene nær brystet. Sidde op i en stykket position og ophold i denne position, mens du trykker på håndvægte over hovedet fem gange. Læn dig tilbage og forsøge at gentage denne øvelse to gange mere. Hvis vægtene er for tung, vil dine arme føler hovedparten af ​​denne træning i stedet for dine mavemuskler.