| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Beating Kedsomhed på gym

  Når du bruger utallige timer jogging på et løbebånd eller ridning en motionscykel, kan du til sidst blive så kede du fristet aldrig at gå til gymnastik igen. Det er, når der har en liste over yderligere øvelser eller aktiviteter kan virkelig komme i handy, så du kan holde på sporet med dine træningsmål samtidig have det sjovt. Efter alt, sagde ingen øvelse skulle være tortur. Group Exercise
  p Hvis du bruger al din tid i en sektion af gymnastiksalen, kan det være tid til at forgrene sig. Prøv en af ​​de mange gruppe klasser på din gym, som kan omfatte spinning, pilates, yoga, vandaerobic, Zumba eller andre sjove dans fitness klasser, at gym instruktører har oprettet. Stick med det et stykke tid og du vil sikkert opdage, at instruktørerne normalt bringe i nye rutiner og teknikker, som du kan bruge, mens du træner på egen hånd.
  Personal Trainer

  Når du er i førersædet, kan du tendens til at gøre de samme øvelser - at gå fra løbebåndet til vægt maskiner og ryg - gang efter gang. Det er, hvor en personlig træner eller træner på dit gym virkelig kunne hjælpe dig. Hvis du allerede temmelig fortrolig med, hvordan man bruger udstyret i dit gym, leje træneren for bare en session eller to, beder hende om at designe en håndfuld træning du kan skifte mellem, når du har brug for en forandring. Hvis det er over dit budget, udskrive en række rutiner, du kan finde på underviseres hjemmesider og føje dem til en "fitness hæfte", hvor du kan gemme ideer til forskellige træningsprogrammer kan du gøre, når du keder.


  Group Sports

  Nogle fitnesscentre tilbyder også en twist på den traditionelle gruppe fitness klasse i form af holdsport og voksen leg. Dit gym kan have en fodbold eller softball liga eller det kan endda tilbyde fritidsklubber for høvdingebold, rundbold eller andre spil har du sandsynligvis spillet, da du var i high school gym klasse. Disse typer af klubber er ofte så sjovt, vil du ikke engang mærke til, hvor hårdt du har arbejdet ud. Hvis din gym ikke tilbyder denne slags ting, kan du finde en voksen spille liga eller sport liga i dit omgivende samfund.
  Friends

  have en anden til at arbejde ud med er en anden måde at kæmpe kedsomhed - og tilføje en lille konkurrence ind i din rutine. Hvis du ikke kan finde en ven, der er villig til at arbejde med dig på en regelmæssig basis, så tal med din gym koordinator om at hjælpe med at finde dig en fitness kammerat, der er tæt på dit niveau af fysisk kondition. Denne person kunne være en stor spotter, når du løfter frie vægte, for eksempel. Du kan også invitere denne øvelse kammerat til at engagere sig i nogle venskabelig konkurrence med dig. Race hinanden i poolen eller spore eller se, hvor meget vægt, hver enkelt af jer kan bænkpres.