| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Gode ​​øvelser til at tabe i 30 dage

  Hvis du har 30 dage, indtil din strand ferie eller store præsentation på arbejde og ønsker at tabe et par pounds, er din første ordre af erhvervslivet fastsætte et realistisk mål. MayoClinic.com foreslår miste 1 til 2 pounds per uge er rimelig, hvilket betyder, ved udgangen af ​​måneden, kan du med held tabe op til 8 pounds. Vægttabet er resultatet af at skabe et kalorie underskud, der er, at brænde flere kalorier end du indtager. Uanset hvilken type øvelser, du nyder, en lang liste af kalorie-brænding muligheder venter dig. Gym Øvelser

  Besøger et motionscenter handler om mere end bare samles blade. Fitnesscentre giver et væld af måder at forbrænde flere hundrede kalorier pr træning at skabe kalorie underskud er nødvendig for at tabe sig på 30 dage. En høj-impact skridt aerobic klasse giver en optimistisk måde at arbejde ud, hvilket er ideelt, hvis du nyder at udøve i en gruppe indstilling. En 185-pund person vil brænde 444 kalorier i løbet af en 30-minutters klasse, ifølge Harvard Medical School. Hvis du hellere vil brænde kalorier ved dig selv, kan du overveje den stationære cykel eller romaskine. Under en kraftig, halv times træning på hver af disse maskiner, kan en 185-pund person brænde 466 eller 377 kalorier, hhv.
  Udendørs Øvelser

  Udøver udendørs giver sollys, frisk luft og et betydeligt antal måder at forbrænde kalorier. Løb er et udstyr-fri måde at brænde hundredvis af kalorier i et enkelt træningspas. En 185-pund person kan brænde 444 kalorier i løbet af en 30-minutters kørsel ved 6 mph. Hvis du nyde cykling, holde dit tempo så højt som du kan for at brænde kalorier hurtigt. En person af samme vægt vil brænde 444 kalorier i løbet af en 30-minutters cykeltur mellem 14 og 15,9 mph og 533 kalorier i et tempo på 16 til 19 mph.
  Sport Billetter Salg

  Sport er en ideel måde at forbrænde kalorier, hvis du nyde en konkurrencedygtig træning i et team miljø. Lav intensitet sportsgrene som volleyball og softball forbrænde kalorier langsomt, en 185-pund person vil brænde 178 og 222 kalorier, henholdsvis i løbet af 30 minutter af de to sportsgrene. Men hvis du spiller et par timer af begge sport, kan du brænde det samme antal kalorier som en kortere og mere-intens træning. Fodbold vil resultere i 311 kalorier brændt i en halv time, mens en 30-minutters basketballkamp kan brænde 355 kalorier. Fighting sportsgrene som boksning og kampsport er også effektive. Den samme person vil brænde 400 kalorier i 30 minutter af boksning og 444 kalorier i 30 minutter af karate eller judo.
  Skånsomme øvelser
  p Det er almindeligt for overvægt og fede mennesker til at opleve ledsmerter under træningen, men at vedtage en lav-effekt træning regime kan reducere forekomster af ubehag. Overvej skånsomme øvelser såsom gåture og vandbaserede øvelser såsom svømning og vandaerobic. En 185-pund person kan brænde 200 kalorier i løbet af en 30-minutters gåtur på kun 4 mph. Vandaerobic vil resultere i 178 kalorier brændt i 30 minutter for en person af samme vægt, mens svømning forbrænder kalorier ved varierende satser afhængigt af slagtilfælde. En 185-pund person kan brænde 488 kalorier på 30 minutters svømning crawl, hvis slagtilfælde er for intens, prøv rygcrawl, som stadig vil resultere i 355 kalorieforbrænding
  .