| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lose mave Fat & Love Handles Med en træningsbold

  mave fedt og kærlighed håndtag vises lige over dine hofter og kan ikke kun tvinge din outfits til at se forfærdeligt, men når i overskud, kan de føre til spørgsmål såsom lav rygsmerter og en øget risiko for diabetes. Mens der er masser af øvelser, som isolerer dette område, de mest effektive øvelser er dem, der arbejder kernen som helhed gennem forskellige planer bevægelighed. Tilføjelse af en træningsbold til abdominal øvelser vil ikke kun hjælpe dig med at tone hurtigere - du kan forvente at se en stigning i core stabilitet, balance og vifte af bevægelse. Kombiner disse øvelser med cardio motion og en reduceret kalorieindhold kost for de bedste resultater. Instruktioner
  Exercise Ball Torso Twist
  1

  Find cirka 6 meter fri plads og sidde på en træningsbold.
  2

  stabilisere din kerne ved at trække din navle mod din ryg og gå en fod ad gangen for at sænke din krop på bolden, der danner en bro med bolden.
  3

  Position fødderne hip-bredde fra hinanden med knæene bøjet ved 90 graders vinkler over anklerne. Spænd dine glutes at løfte din torso parallelt med gulvet. Udvid dine arme over skuldrene.
  4

  Twist fra din torso, indtil dine arme er parallelt med gulvet, og du balancere på bolden på den ene skulder. Pause for en optælling.
  5.

  Twist tilbage til udgangsposition for en optælling før du fortsætter til den anden side. Gentag for otte til 10 reps på hver side.
  Exercise Ball Lateral Abdominal Flexion
  6

  Grab en træningsbold og placer det 3 til 4 meter væk fra en væg. Med dine ben i retning af væggen, ligge på din højre side over midten af ​​bolden.
  7

  Forlæng begge ben og med højre ben frem, dine fødder position i en hæl-til -tå måde mod en væg. Forøg din saldo ved at udvide rummet mellem dine fødder.
  8

  Juster dig selv, og bolden, hvis det er nødvendigt, så din hofte er en tomme eller to under toppunktet af bolden. Placer begge hænder bag hovedet og kontrakt dine mavemuskler.
  9

  Flex ryggen opad så langt som muligt, uden at bøje knæene eller vridning torsoen. Pause for en optælling
  10

  Lavere din krop tilbage, indtil din overkrop er parallel med gulvet.. Gentag for 10 til 12 reps
  V-Sid med træningsbold Rotation
  11

  Hold en træningsbold og sidde på gulvet med dit knæ let bøjet og fødderne hvilende på hælene.
  12

  stabilisere din kerne ved at trække din navle ind din ryg og glatning din ryg. Læn dig tilbage for at balancere på halebenet og udvide dine arme ud parallelt med lårene.
  13

  Twist din torso til højre og forsøge at røre bolden i gulvet uden at lade dine knæ til at svaje i modsatte retning. Pause før han vendte tilbage til udgangspositionen.
  14

  Udfør på din venstre side, og gentag for otte til 10 reps.