| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Forbered dig på Gym

  Deltagelse i et motionscenter eller fitness center kan skabe en følelse af spænding og optimisme. Hvis du er ny til gymnastiksalen scenen, eller det har været et stykke tid siden du har arbejdet i én, tager tid i forvejen for at korrekt forberede kan gøre din første træning mere produktive. Sjovere din træning, jo større chance har du for at holde sig til et fitness plan. Ting du skal
  Athletic tøj
  Athletic sko
  Gymnastikpose
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Lav en aftale med din læge for en fuldstændig fysisk, før starter et nyt træningsprogram eller rutine. Fortæl din læge om eventuelle kroniske sygdomme. Følg hendes retninger om enhver nødvendig behandling af medicinske tilstande under træningen.
  2

  Besøg gymnastiksalen foran din første træning og blive fortrolig med anlægget. Tjekke de forskellige konditions-og styrketræning udstyr, de stiller til rådighed, og få en fornemmelse for, hvor alt er placeret, så du kan maksimere din træningstid. Gennemgå gruppen fitness tidsplan for at se, hvilke typer af klassen, der tilbydes, og hvornår.
  3

  Beslut den type træning, du ønsker at gøre, såsom cardio, styrketræning, yoga, spinning eller en anden gruppe øvelse klasse. Angiv den tid, du vil bruge på hver aktivitet, for eksempel, hvor lang tid du vil køre på løbebånd. Medtag tid til en ordentlig warm-up, cool-down og stretching session. Du kan rådføre sig med en certificeret personlig træner til at hjælpe dig med at planlægge en ordentlig workout program. Eller din gym kan tilbyde en gratis indledende session med et fitness-specialist til at få dig i gang
  4

  Bestem den bedste tid på dag for at arbejde i henhold til din tidsplan. For eksempel, hvis du er nødt til at være på arbejde tidligt om morgenen eller du normalt arbejde gennem frokost og derefter en aften workout tid kan være mere realistisk. Alternativt, hvis du ofte føler at du har brug for en pause midt på dagen, kan du drage fordel fra at udøve i løbet af din frokostpause.
  5.

  Opnå passende tøj, sportssko og andet udstyr, som du muligvis for en vellykket træning. Vælg tøj, der passer godt, er behageligt og trækker sved væk fra kroppen. Kig efter sko, der tilbyder ordentlig dæmpning og støtte. Saml eventuelle ekstra stykker atletisk udstyr, som du måske brug for, såsom en pulsmåler, yogamåtte, hvis du planlægger at tage yoga klasser og din klub ikke giver disse, eller svømme hætte og beskyttelsesbriller, hvis din gym har en pulje.

  6

  Pack din sportstasken natten før din træning. Medtag væsentlige, såsom et håndklæde, vand, sportsdrik, en sund snack at spise efter din træning, en ændring af tøj, flip-flops til bruser, sæbe og deodorant.