| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vigtigheden af ​​at ændre din motion rutine

  Arbejde ud på samme måde hver dag, og du risikerer at minimere de sundhedsmæssige fordele, ved at blive kede sig og faldende din nydelse - og nogle mennesker endda opgive at arbejde helt. For at minimere disse risici og maksimere fordelene ved din træning, ændre din motion rutine hver anden dag eller ved en frekvens, der giver mening for dig og din træning. Efterlevelse

  University of Florida forskere i 2000 fandt, at varierende din motion rutine kan hjælpe dig holde sig til det. Christine Spanien, direktør for forskning, planlægning og særlige projekter for præsidentens Rådet om fysisk fitness og sport, foreslår vekslende mellem kardiovaskulære og styrke-træning aktiviteter. Ændring af din motion rutine kan også forhindre dig i at blive kede sig og efterfølgende mere tilbøjelige til at springe træning eller give op helt.
  Plateauer

  amerikanske Rådet om øvelse foreslår dig ændre din motion rutine at holde fra plateauing. Din krop, den siger, tilpasser sig en øvelse regime i mellem seks og otte uger. Cedric Bryant i den amerikanske Rådet om øvelse foreslår at øge intensiteten af ​​din træning, såsom at øge hældning på et løbebånd, for at forhindre plateauing og foreslår også på tværs af uddannelse og ændre rækkefølgen af ​​din træning. Udførelse øvelser i forskellige ordrer hver dag, eller hver anden dag, tvinger dig til at være altid at tilpasse sig en ny rutine, som vil forhindre kroppen i at nå et plateau.
  Nydelse

  Et forudsigeligt, konsekvent workout regime er ikke nødvendigvis en dårlig ting, ifølge Bryant, men han siger, at mange mennesker har brug for at prøve forskellige aktiviteter med henblik på at forblive begejstret arbejder ud. The University of Florida undersøgelse også knyttet øget nydelse til workout variationer, selvom Christopher Janelle, en assisterende professor i universitetets afdeling for motion og sport videnskaber, tilråder, at hvis du nyde én aktivitet, ligesom aerobic, mere end andre typer af øvelser, du holder dig med det og gøre, hvad der gør dig den lykkeligste.
  Rest

  Under en træning, bryde dig ned dine muskler. Give dine muskler en pause hjælper dem restituere sig og genopbygge stærkere. Uden ordentlig restitutionstid, risikerer du overtræning, hvilket ikke vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Hvis du arbejder dit bryst og arme en dag, kan du arbejde dine ben den næste, mens du stadig give dit bryst og arme resten, de har brug for at reparere. Tilsvarende, hvis du foretrækker en full-body workout, ramte løbebåndet den næste dag. Variationer betyder ikke store ændringer - lyt til din krop og lad din træning understøtte din sundhed og fitness mål

  .