| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Running Lavere Din fedtprocent?

  Udøver er en vigtig del af at sænke din fedtprocent. Løb er tiltalende som en form for fedt tab træning, da det er nemt at passe ind i din tidsplan, koster mindre end din gennemsnitlige gym medlemskab og kan være social, hvis du kører med venner eller som del af en klub. Men mens du kører kan hjælpe dig kaste kropsfedt, vil det ikke automatisk føre til fedt tab. Kalorieindhold brænde fra Running

  Calorie balance er nøglen til din fedt-tab succes. At tabe kropsfedt, du har brug for at forbrænde flere kalorier end du indtager, og kører kan hjælpe dig med at forbrænde de ekstra kalorier. Antallet af kalorier du forbrænder kører afhænger af din kropsvægt og af hvor hurtigt du kører. Ifølge Harvard School of Public Health, 30 minutters drift brænder mellem 240 og 435 kalorier for en 125-pund person kører mellem 5 og 8,6 miles i timen. Dette stiger til mellem 355 og 644 kalorier for en 185-pund person.
  Motion vs Kost

  Det tager en kalorie underskud på 3.500 til at brænde 1 pund fedt . Hvis du i øjeblikket vedligeholde din vægt, der betyder, at det vil tage en masse løb bare for at tabe et enkelt pund, hvis du ikke foretage nogen ændringer i kosten. Du kan ikke ud-træne en dårlig kost, advarer personlig træner og ernæringsekspert Jill Coleman. Hvis der er noget, kostændringer er vigtigere end at træne, hvis du ønsker at tabe fedt og ændre din kropssammensætning, tilføjer Coleman.

  Typer af Running

  Ikke al kørsel er skabt lige - nogle typer har en større indvirkning på din krop fedt end andre. Høj intensitet cardio, såsom sprint intervaller eller bakke kører, er meget mere effektive til at brænde kropsfedt, ifølge Marc Perry Bygget Lean. Disse former for løb hæve dit stofskifte meget mere end at gå til en stabil jog og har en langt større indvirkning på kalorieindhold brænde, fitness-niveau og puls.
  Overvejelser

  Hvis du ønsker at tabe nogle kropsfedt, er der ingen tvivl om, at kører, kan hjælpe dig med at gøre dette, men ikke lægge alle dine håb på et par blide løbeture hver uge. For virkelig at se ændringer i din fedt niveauer du bliver nødt til at ændre din kost, så du spiser færre kalorier end du forbrænder. Interval løb kombineret med styrketræning kan også være en bedre løsning end lange, stabile kørsler, da de er mere effektive til at forbrænde fedt og opbygge og vedligeholde muskelmasse.