| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er det slemt at arbejde Till Konsumption?

  Som det er med mange andre aktiviteter, mådehold med motion er nøglen. Arbejde ud, indtil du er så udmattet, kan du ikke tænke klart kan være en farlig virksomhed. Men hvis du ikke føler dig træt på alle i løbet af din træning rutine, er det usandsynligt, at du brænder mange kalorier eller bygge en bedre kondition. Det er ikke nødvendigvis dårligt at føle udmattet, når du motionerer, men bevidst overbelastning din krop kan føre til skader. Motion og Konsumption

  du træner, din krop har til at arbejde hårdere for at opretholde en ensartet temperatur, til at levere blod og ilt til dine organer og til at fremdrive din bevægelse fremad. Derfor kan en god træning efterlade dig følelsen lidt træt. Hvis du opdager, at du trækker vejret tungt, eller at dit hjerte er dunkende, er der intet galt med dette. Men hvis du er svimmel, er dine muskler ømme eller dit hjerte slår uregelmæssigt, har du skubbet dig selv for langt. Arbejde ud, når du allerede er træt, eller når du har en skade kan være farligt, hvilket øger din risiko for skader. Presser dig selv til at fortsætte med at arbejde ud af, om dit hjerte slår uregelmæssigt kan føre til alvorlige hjerte-kar-problemer, herunder hjerteanfald.
  Burning Fat

  Når du træner, din krop får energi fra kalorier. Den første kilde til kaloriefattige energi kommer fra glykogen butikker i din krop. Når du udstødning dine glykogen butikker, din krop begynder at forbrænde fedt. Derfor, hvis du ønsker at tabe sig, arbejder ud længe nok til at brænde glykogen er nøglen, og University of Michigan meddeler, at dette tager normalt omkring 30 minutter. Du vil måske føle forpustet, når du begynder at forbrænde fedt, men du skal ikke føle alvorligt trætte eller har problemer med vejrtrækningen. Hvis du gør, har du skubbet dig selv for langt.
  Muskeltræthed

  Dine muskler skal arbejde hårdere, når du får en intens træning. Denne stærke muskel træning kan hjælpe dig med at opbygge muskelstyrke og udholdenhed. Men hvis du fortsætter med at arbejde ud efter din muskler smerter, kan du ende op med muskelskader, der kunne gøre det sværere at udøve næste gang. Endnu værre, hvis du konsekvent motion til det punkt af muskel udmattelse, kan du ende op med overtræning syndrom. Denne alvorlige tilstand kan forårsage muskelsmerter, søvnbesvær, humørsvingninger og ændringer i hjertefrekvensen. Hviledage kan bidrage til at afhjælpe symptomerne, men den bedste fremgangsmåde er at undgå overtræning syndrom helt ved aldrig at skubbe din krop til det punkt af smerte eller svær træthed.
  Vinder Energy

  Mens motion kan virke som en udmattende virksomhed kan regelmæssig motion faktisk hjælpe dig føle sig mere energisk. Som du brænde igennem glykogen, din krop frigiver endorfiner, som kan give dig en pludselig briste af energi. Desuden kan regelmæssig motion hjælpe med at regulere din søvn og at du føler dig mere energisk i løbet af dagen. Efterhånden som du kommer i bedre form, vil du sandsynligvis opleve, at en workout rutine, der engang var udmattende bliver meget lettere, så regelmæssig motion gør det muligt at presse dig selv hårdere.