| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjem fitness udstyr Resistance Training

  Du behøver ikke at forpligte sig til en gym medlemskab for at komme i form. Du kan oprette et hjem gym med et par stykker af styrketræning udstyr, der vil give dig et samlet organ workout ved at målrette alle dine større muskler groups.There er forskellige typer af styrketræning stykker, der spænder fra billige bands til pebret maskiner, og hver kan anvendes til en række øvelser til at opbygge all-over styrke. Machines
  p Der er mange typer af modstand maskiner, der vil arbejde din øvre og nedre krop og centrale muskler. De fleste vægt maskiner stole på en vægt stakken og pulley system til at yde modstand i løbet af din træning, med øvelser som isolerer bestemte muskelgrupper. Nogle af de mere almindeligt gjort styrketræning øvelser foregår på vægt maskiner omfatter brystet presser, lat trækker, siddende forstrækning krøller og siddende rækker. Maskiner er ideelle for begyndere i særdeleshed, som de fleste er forholdsvis enkelt at bruge og har et bestemt kursus af bevægelse, der hjælper brugeren opretholde en ordentlig formular.
  Frie vægte

  frie vægte, såsom håndvægte og vægtstænger, er andre dele af udstyr til at overveje at tilføje til dit hjem gym. Disse vægte er alsidige og ofte bruges til at udøve din overkrop, men din underkrop og core kan også målrettes med den ekstra modstand frie vægte. Der er masser af øvelser, du kan gøre ved hjælp af frie vægte, som bicep krøller og tricep extensions til at arbejde dine arme. Rækker, bryst presser og omvendt flyes vil arbejde dit bryst og ryg, mens din kerne og ben kan drage fordel af squats og kalv rejser.

  Stabilitet bolde

  Stabilitet bolde opbygge muskelstyrke gennem en række øvelser, der giver modstand, samtidig teste din balance, smidighed og udholdenhed. Fordi bolden er ustabil, skal din kerne muskler også være engageret i hele træningen. Med en stabilitet bold, kommer modstanden fra din egen kropsvægt, når du udfører øvelser som crunches, pushups og squats.
  Resistance Bands

  anden måde at styrke toget er med modstand bands, der er afhængige af spændinger i bandet til at opbygge muskelstyrke. De bands kommer i forskellige spændingsniveauer, så du kan gøre din træning mere eller mindre intens. Fuld organ styrke træning er muligt med modstand bands, herunder forstrækning krøller og squats til din underkrop, bryst presser og bagpå udvidelser til din kerne og bicep krøller og laterale raises til din overkrop.