| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Weight Training Stop vækst?

  Bekymring om mulige negative virkninger af børn og unge, der arbejder med vægte er baseret på en tro på, at vægttræning underminerer vækst. Hvis du er en forælder til et barn interesseret i vægttræning, vil du ønsker at vide, hvordan det kan påvirke hans vækst. Gøre lidt hjemmearbejde for at afgøre, om du skal tillade din spirende fitness buff at medtage denne form for motion i hans fysiske aktiviteter. Knogleudvikling

  Børns knogler er i konstant vækst gennem strukturændringer. Vækst ryk primært forekomme i løbet af de unge eller teenage år, da kroppen frigiver væksthormoner, der stimulerer væksten. Disse hormoner påvirker især et barns epifyseskiverne - som er en type af brusk findes mellem lange knogler. Dette fortsætter med at ske op til sene ungdomsår og undertiden ind i den tidlige voksenalder.
  Vægttræning and Bone Growth

  fremherskende tro på, at vægttræning hæmmer muskelvækst har udløst videnskabelig interesse om sagen. I en undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Sports Medicine," forskerne vurderet virkningerne af styrketræning på børn. Resultaterne viste, at vægttræning ikke havde nogen negative virkninger på knogle udvikling. Faktisk viste en undersøgelse fra 2005 offentliggjort i "Journal of Strength Conditioning Research", som styrketræning faktisk forbedrer knogler og muskler sundhed. Derfor forhindrer dine børn fra at deltage i vægttræning sessioner kan få dem til at gå glip af vigtige sundhedsmæssige fordele.
  Vægttræning og sikkerhed

  Selv om det er sandt at vægttræning ikke hindrer knoglernes udvikling, skal det praktiseres med forsigtighed. I de undersøgelser, der viste, at vægttræning faktisk kommer mindreårige, er det værd at bemærke, at børnene nøje blev overvåget. Som et resultat, de var i et relativt sikkert miljø for vægttræning. Derfor, for at grundigt nyde godt vægttræning, at børn har brug for at træne i et sikkert miljø. Ideelt set skulle de være under tilsyn af en coach eller en voksen for at sikre, at de laver øvelserne korrekt. En artikel fra "American Family Physician" antyder, at de fleste vægttræning skader hos børn skyldes forkert form, når løfte tunge vægte. Som sådan undgå at lade dine børn løfte vægte, der er ud over deres begrænsninger. Når deres muskler ikke kan håndtere den ekstreme belastning, er deres følsomme led placeret under mere stress.
  Ernæring og Bone Health

  Fysisk træning er ikke det eneste, der påvirker din barns ben udvikling. Korrekt ernæring spiller også en rolle. Calcium, phosphor, magnesium, vitamin D og protein er afgørende for knogle udvikling. For eksempel, typisk unge i alderen 9 og 18 har brug for omkring 1.300 mg calcium om dagen. Indarbejd fødevarer såsom mælk, mørke bladgrøntsager, hørfrø og mandler i dit barns kost. Hvis dit barn er laktose intolerant eller allergisk over for mælkeprodukter, mandelmælk er en ideel erstatning. A 2011 undersøgelse offentliggjort af "Metabolisme" viste, at mandler hæmme dannelsen af ​​osteoklaster - som er en type af knogle-celle, der fjerner knoglevæv

  .