| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Typisk øvelse regime til mænd

  hver mands øvelse regime normalt indeholder de samme grundlæggende komponenter. Hvad er typisk for dig, afhænger af mange faktorer, herunder din alder, kondition og korte og langsigtede mål. Afhængigt af hvad du er ude på at opnå, er der mange variabler, som du kan manipulere til at medvirke til at realisere dine mål. Hvad er vigtigst, er, at du finder den regime, der virker for dig, der giver mulighed for sammenhæng og progression. Uanset om din kortsigtede mål er vægttab, muskel bygning eller stigende udholdenhed, bør det endelige bestemmelsessted være bæredygtig sundhed og wellness. Modstand og Cardiovascular Uddannelse

  En typisk øvelse regime for mænd bør omfatte både styrketræning og motionsture. Styrketræning giver mange sundhedsmæssige fordele, og giver dig mulighed for at vinde, eller i det mindste vedligeholde muskler. Cardio hjælper med at forbrænde ekstra kalorier og træner udholdenhed dele af kroppen. "The Ultimate Power-Density Mass Workout" forfattere Jonathan Lawson og Steve Holman anbefaler gør dit hjerte efter din styrketræning for den bedste træning mulig.
  Målopnåelse

  vigtigste og ofte overset aspekt af en øvelse regime for mænd sætter realistiske mål. Mange mennesker undlader at sætte mål, som fører til selvdestruktiv indsats. For eksempel, hvis det primære mål er at få cardio fitness og dit træningsprogram er rettet mod kraft og styrke, vil du sandsynligvis ikke til at nå dine mål. Ligeledes vil et program designet til at øge styrken sandsynligvis ikke give dig den bedst mulige fedt-tab resultater. Du bør altid overveje din primære og sekundære mål, når du begynder din træning regime.
  Uddannelse Splits

  Uddannelse splits refererer til, hvornår og hvor ofte du træner hver muskel gruppe. Oprettelse af din split betyder at tage et hårdt kig på din ugeplan og være ærlig om din tilgængelighed. Nogle mennesker har tid til at ramme gym 5 dage om ugen. Andre kan nødt til at komme forbi med mindre og bruge meget effektiv træning. Hvis alt du kan mønstre er 3 dage om ugen, kan du overveje at gøre full-body workouts, uddannelse hver muskel gruppe fra største til mindste. Et andet eksempel på en uddannelse split kunne være som følger: Mandag - ben, kalve og mavemuskler, Tirsdag - bryst og ryg, onsdag - resten, torsdag - skuldre og arme, og fredag ​​- gentag mandag træning. Det kan tage nogle trial and error at finde ud af hvilken uddannelse split fungerer bedst for dig.
  Styrketræning Motion Valg og Volume

  Ofte vil du høre "fitness guruer" ; tale om, hvordan du skal gøre dette eller hint øvelse at få resultater. Mens sammensatte bevægelser som squats, dødløft og bænkpres er nyttige for mange, er de ikke altid lige for alle. Skader forhindre, at nogle praktikanter fra korrekt udførelse af disse "gå-til" øvelser. Veteran praktikant Steve Holman anbefaler, at du bruger den øvelse, du "føler" mest. Målet er at udfordre dine muskler med den maksimale mængde af resistens hos den sikreste måde muligt. Du skal også overveje din træning volumen, som refererer til antallet af øvelser og sæt, du gør ved hvert træningspas.
  Recovery

  Mange praktikanter overse betydningen af ​​ernæring og hvile. De resultater, du søger fra din motion regime stimuleres i gymnastiksalen, men de faktisk opstå, når dine muskler på fode igen. Recovery kræver ordentlig ernæring og masser af søvn. "Man 2.0: Teknik Alpha" forfatterne Adam Bornstein og John Romaniello anbefaler mindst 30 gram protein og 30 gram kulhydrat umiddelbart efter din træning. Også være sikker på at få masser af proteiner, lav-glykæmiske kulhydrater og sunde fedtstoffer i din kost.