| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Squat Lateral-Shuffle Band Øvelser for Hofter

  Squat lateral-shuffle øvelser arbejde musklerne i dine hofter og ben. Du kan ændre muskel vægt, afhængigt af hvilken version af den laterale shuffle, du udfører. Brug et cirkulære eller figur-8 band for resistens, indpakning ene ende af båndet omkring hver ankel. Vælg et band spænding, der giver dig mulighed for at fuldføre 15 til 20 gentagelser af øvelsen med god formular. Hvis du nemt kan udføre flere gentagelser, brug en tungere bånd. Hip Muskler

  hoftemuskler består af gluteus maximus, gluteus minimus og gluteus medius. Alle tre muskler er involveret i tværgående bortførelse, bevæger låret væk fra midterlinjen af ​​kroppen med hoften bøjet. Gluteus minimus og gluteus medius er involveret i standard hip bortførelse, flytte låret væk fra midterlinjen af ​​kroppen med hoften lige. Gluteus maximus er den største og mest synlige balder muskel. Gluteus medius sidder foran og over maximus musklen. Det består af to muskel hoveder, der stammer øverst skinkeben, strækker sig ned og lægger til toppen af ​​lårbenet. Gluteus minimus er en lille trekantet muskel, der sidder under gluteus maximus.
  Standard Shuffle

  standard shuffle motion, opretholde en squat linje i hele bevægelsen. Hold din vægt tilbage på hælene og ser lige frem med brystet højt. Wrap den ene ende af båndet omkring hver ankel. Begynd med fødderne om hip-bredde fra hinanden og gå ud til siden med din højre fod. Hold dine tæer vender fremad. Pause for en optælling og træk venstre fod i. Tag din tid og ikke haste trinene. Fokus på korrekt form.
  Squat og Shuffle

  squat og shuffle mere aktivt involverer quadriceps musklerne fordi du fuldføre en fuld squat gentagelse med hvert skridt. Du kan justere squat og shuffle til at målrette mere eller mindre af gluteus maximus. For at minimere inddragelse af gluteus maximus, stå med begge fødder sammen, gå ud til siden, og derefter falde ned i en squat. Stå op igen, og derefter trække dine fødder sammen. For at øge inddragelse af gluteus maximus, squat og derefter trin ud til siden, mens du er i bunden af ​​squat.
  Athlete Shuffle

  Denne version af sideværts shuffle udføres hurtigere og mere eksplosivt end de to andre versioner. Det forbedrer sidebevægelse for basketballspillere, baseball-afspillere og andre atleter, der har brug for at bevæge sig hurtigt fra side til side. Udfør denne version det samme som den laterale shuffle, men ikke pause. Træd til side i en hurtig, kontinuerlig bevægelse. Juster øvelse for dit formål. Tage flere skridt til den ene side og derefter skifte retning eller alternative skridt frem og tilbage.