| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges Gym øvelse maskiner

  Motion maskiner er et populært valg af muskel-bygning udstyr i fitnesscentret. De kommer i alle former og størrelser og målrette hver del af den menneskelige anatomi. I gennemsnit er gym øvelse maskiner ikke svært at betjene, men der er lidt af en indlæringskurve involveret med at finde ud af, hvad hver maskine gør. Andre end nogle få tilfælde, de fleste maskiner også komme med flere justeringer eller vedhæftede filer, som kan bruges til at ændre vinkler og resistens. Instruktioner
  1

  Arbejd bryst og ryg. At arbejde på bryst og ryg, skal du bruge Brystpres, back-rækken maskine, lat pull down, og en maskine kaldet en pec deck. Denne maskine bruges til at gøre pec flue. På back-rækken maskine, er du i en siddende stilling og træk vægten mod brystet. I lat pull down, du sidder og træk vægten ned fra en overhead position.
  2

  Arbejd skuldrene. Der er et par forskellige maskiner, der arbejder skuldrene. Der er skulderen pressen, bag delt maskine og skulder skuldertræk. I skulder pressen, sidder du i en stol og skubbe vægten lige over dit hoved. I den bageste delt maskine, sidder du vender indad i stolen med brystet op mod en pad. Håndtagene er direkte foran dig, omkring skulderhøjde. Grib håndtagene og derefter skubbe dem tilbage, indtil dine arme er i en lige linje.
  3

  Arbejd armene. Biceps og triceps kan arbejdes med et triceps tryk ned og et biceps curl maskine. De er begge udført i en siddende stilling. For triceps maskine, er dine albuer fast på en pude, og du fat i to håndtag. Du kan derefter skubbe vægten lige ned. For biceps curl maskine, er dine arme fast mod en pude og du nå ned og få fat i håndtaget. Du kan derefter krølle vægten op mod din krop.
  4

  Arbejd quads. Karafler kan arbejdes på benpres og benstrækker maskine. Hvis du vil bruge benpres, du sidder i stolen, skal du placere dine fødder på en platform og skubbe vægten op. Sørg for at dine fødder er placeret på den platform, hvor dine knæ ikke vil strække sig forbi tæerne, når du sænker vægten. På benstrækker maskine, sidder du i en justerbar stol med puder på den nederste del af dit skinneben, nær anklerne. Du skubber vægten lige op og samtidig udvide dine ben ved knæet.
  5.

  Arbejde resten af ​​de øverste ben. Der er også maskiner til at arbejde de hamstrings, adductors og bortførere i benene. Disse er hamstring curl, adductor maskine og bortføreren maskine. For forstrækning krøller, ligge nedad, placer den nederste del af benene under puderne og krølle dine ben mod din krop. For adductor maskine, sidder i stolen, skal du placere dine ben i puderne, justere din bredde, derefter presse dine ben sammen. Bortføreren maskine er sat op på samme måde, bortset fra du starter med dine ben tæt sammen og skubbe dem udad. Der er også en universel maskine, der kan justeres til at gøre begge øvelser.
  6

  Løft dine hæle. Der er et par forskellige maskiner til at arbejde kalvene. Der er en siddende kalv raise, en stående kalv raise, og du kan også bruge benpres. Hvis du vil bruge benpres, placere dine fødder på bunden af ​​pladen, med dine hæle hængende. Skub derefter pladen op med tæerne.
  7

  arbejde dine mavemuskler. At arbejde dine mavemuskler, er der en siddende ab crunch maskine, en torso rotation, et ben raise maskine og en liggende ab crunch maskine. Der er også et fald bænk, hvor du lå på ryggen og krog dine fødder under en pude og derefter udføre tilbagegang crunches.