| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvor finder Øvelser for Soloflex

  Den Soloflex Maskinen er en kompakt hjem gym, der kan bruges til at arbejde næsten hver eneste muskel i din krop. For folk søger at få muskler eller tabe fedt, er Soloflex en god mulighed. For at styrke dit bryst og ryg, bænkpres er effektiv. Hvis du søger at udvikle mere benstyrke, squats eller ben rejser vil udvikle de rigtige muskler. Hvor finder Øvelser

  Soloflex øvelser kan findes på soloflex.com eller på andre sites såsom discussfitness.com. Disse to hjemmesider giver et væld af øvelser og gennemprøvede rutiner.
  Soloflex Øvelser
  p Hvis du ønsker at forme dine arme ved hjælp af Soloflex, er der to gode øvelser. Den første er den bicep krøller. Indstille vægten til den ønskede mængde og linjen niveau bækken højde. Stå overfor maskinen, med armene på dine sider holder baren foran dig. Løft baren ved at bøje dine albuer, indtil baren er i brysthøjde. Bring bar langsomt tilbage til startpositionen og genstart. Sørg for at du bevæger stangen i et støt tempo og ikke rykkende dine muskler.

  En anden god øvelse er triceps pressen. Indstil vægten og flytte linjen til nær skulderhøjde. Stå overfor maskine som den forrige øvelse. Denne gang dog starte med armene bøjet i albuerne og få fat i baren med hænderne på toppen. Tryk ned på baren, ved hjælp af din triceps, indtil dine arme er næsten låst på albuen. Sørg for at du ikke helt låse din albue, fordi det er dårligt for dine led. Langsomt bøje dine arme igen, indtil du er tilbage i udgangspositionen.

  En anden god øvelse for skuldrene og tilbage er den militære presse. Indstil vægten og derefter justere linjen til en højde omkring skulderhøjde, når man sidder på bænken. Sid vender væk fra maskinen. Grab baren bag dig og løft lige over dit hoved, indtil dine arme næsten er låst. Det er vigtigt at holde dit bryst op og ryggen lige for kropsholdning årsager. Når bjælken er over dit hoved, bøje dine albuer og langsomt slip bar ned, indtil dine albuer er lige forbi en 90-graders vinkel.