| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Stretch Cord Træning

  Stretch snore bruges til at styrke og tone muskelgrupper ved hjælp af konstant modstand uddannelse. Disse stykker af træningsudstyr er brugt i en række forskellige måder, og kan hjælpe med at udvikle de fleste muskelgrupper. Stræksnorene kan især være nyttige for svømmere, da der er snore, som er designet specifikt til brug i poolen. Funktion

  stræksnorene hjælpe med at forbedre styrken ved at give modstand og tvinger dine muskler til at arbejde og samtidig opretholde korrekt form. Mængden af ​​forudsat resistens vil blive bestemt af størrelsen af ​​ledningens sporvidde.

  Ud over at strække ledninger bliver brugt til almindelig træning, de tilbyder også specifik værdi for svømmere. Specifikke stræksnorene er beregnet til brug i vandet og typisk er betydeligt længere i længden end dem, der anvendes til styrke styrketræning. Med denne type stræksnor træning, bruger en svømmer en sele og fæstner den ene ende af slangen til ham selv og den anden til et anker, som en vippe. Formålet med dette er at træne kroppen til at bevæge sig en hurtig hastighed, ifølge Go Swim.
  Fordele

  Brugen af ​​stræksnorene vil bidrage til at udvikle mindre, mere typisk forsømt muskelgrupper, ifølge Sport Fitness Advisor. Vægttræning bidrager til at styrke de store muskelgrupper, men under anvendelse stræksnorene foruden de vægte vil hjælpe med at forhindre nagende skader, der kan føre til større problemer.

  Anden fordel at strække ledninger er, at de kan anvendes i hjemmet til praktisk uddannelse. En større fitness trend er brugen af ​​videospil konsoller tilbyder uddannelse spil. Nogle af disse fitness-programmer indarbejde brugen af ​​stræksnorene, på grund af brugervenlighed i et hjem indstilling.
  Overvejelser

  Som med enhver uddannelse program, er det bedst at konsultere en læge på forhånd og udvikle en workout plan, der ikke vil være alt for aggressiv. For begynder stræksnor brugere, startende med lys gauge ledninger og arbejde sig langsomt op til de tungere bands skal bestemt overvejes.

  Vederlag for svømmere med i-pool stræksnorene henblik på uddannelse, er at sikre, at de ikke gør det i en overfyldt pulje. Desuden bør ledningen ikke forankres i et område med hyppig trafik. Hvis ledningen skulle snap, kunne nogen komme til skade på den måde.
  Effekter

  Ved hjælp af en fokuseret, godt afrundet strækbåndet workout rutine, kan du hjælpe med at opbygge styrke, øge fleksibiliteten og endda potentielt forbedre sportslige præstationer. Stræksnorene bruges af sportsfolk til at støtte i sådanne aktiviteter som pitching eller svømning og effekten af ​​at gøre det er stærkere bevægelse og nedsat risiko for skader.
  Warnings

  betragtninger stræksnor træning kan være nyttig til at forebygge skader med mindre muskelgrupper, er det vigtigt at arbejde op til ledninger, som giver større modstand. I modsat fald kan føre til dårlig form og akavet krop positionering. Dette er ulogisk at formålet med at bruge båndene i første omgang. Som sådan er det vigtigt at bygge op til større modstand. Også når du bruger stretch bands i en offentlig workout facilitet, skal et fast greb altid holdes på håndtagene af ledninger. Ved ikke at gøre dette, er der en potentiel risiko for et band flinging væk og rammer en anden.