| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Elliptiske Machine Planlæg Ideer til en nybegynder

  Mange begynder en øvelse rutine vælger at bruge elliptiske cyklus. Denne skånsomme øvelse maskine aflaster dine led og ryg med til at opbygge hjerte-kar-udholdenhed. Med en bevægelse, der arbejder både din øverste og nederste del af kroppen, hjælper elliptiske cyklus gym rotter forbrænder flere kalorier ved at udøve mindre energi. Finde en god rutine for begyndere tager tid og opmærksomhed på de tegn kroppen sender dig. De betjener maskinen korrekt

  lære at bruge maskinen korrekt er halvt fuldendt. Træd på den nederste pedal først. Med fødderne placeret trygt på begge pedaler, begynder en nem skridtlængde forward.Let din krops bevægelser følger maskinen. Hold din krop oprejst, mens du arbejder ud. Aldrig nedturen over på barer eller skærm. Få et håndtag på peddling fremad, så prøv din hånd (eller fødder, så at sige) ved peddling baglæns. Vær sikker på at forstå håndtagene hele din træning, så for ikke at miste balancen.
  Start på manuelle

  fleste crosstrainere har uddannelsesprogrammer som cross træning og vægttab. Men som en nybegynder, start på manuel og indstille modstanden niveau, hvor du føler dig komfortabel, dog udfordret. Som din træning skrider dag efter dag, begynder at langsomt øge din modstand niveau, opmærksomhed på hvor hårdt din krop fungerer. Hvis du nogensinde føle lys ledes, bremse og drikke vand. Dog finde en balance mellem at udfordre dig selv til at gøre mere. Du vil aldrig nå dine mål ved at blive statisk.
  Timing Yourself

  Start langsomt med din første træning. I den første uge, så prøv at bruge maskinen i cirka 10 til 15 minutter mindst tre dage om ugen. Dine muskler vil føle forskellen gør netop denne lille smule. Som du føler dine muskler begynder at styrke, intensivere mængden af ​​tid og frekvens, som du bruger maskinen. Arbejd din vej op til 30 minutter, end selv 45 minutter. Se om du kan træne op til 5 gange om ugen. Du vil nyde de endorfiner frigives i dit system fra en hård træning mere og mere, indtil din krop i sidste ende vil være trang det.
  Stick With It

  hver dag vil ikke være din bedste dag i gymnastiksalen. Nogle gange vil du ikke være i stand til at vente med at gå, nogle gange vil du trække dine fødder hele vejen til gym. Sommetider dit arbejde på maskinen vil være en brise, få dig til at presse dig selv hårdere og længere. Andre gange kan du være at tælle sekunderne, indtil din træning er færdig. Det vigtige er at lytte til de tegn din krop giver dig og trække sig tilbage, hvis du presser for hårdt. Men endnu mere vigtigt er, at holde sig til det. Må ikke forlade din træning, selvom du er nødt til at reducere modstanden, holde ud til den bitre ende. Den følelse af realisering du får fra klatring det maskine med en workout komplet er værd at arbejde.