| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan du gøre Bikram i et køligt rum?

  Bikram yoga er, per definition, en form for yoga praktiseres i et varmt rum. En del af formålet med denne form for yoga er at bruge varmen til at hjælpe skylle ud giftstoffer fra dit system. Men ikke alle kan stå varmen eller komme til en Bikram yoga klasse flere gange om ugen. Hvis du har at gøre dette yoga derhjemme, er der stadig nogle fordele uden al den varme. Bikram Yoga

  Bikram yoga er en form for yoga, der praktiseres i 90 minutter i et rum opvarmet til 105 grader og med en 40-procent fugtighed. Bikram har 26 forskellige stillinger, der strækker og arbejde forskellige muskler, sener og ledbånd i hele din krop. Varmen, kombineret med udfordrende rejser, rejser din puls og giver dig en hårdere træning. Faktisk kan en 150-pund kvinde, der tager én 90-minutters klassen brænde så mange som 477 kalorier.
  Fordele ved Heat

  Heat er nødvendig for Bikram yoga på grund af de fordele, det giver, og den måde det øger intensiteten af ​​din træning. Heat virker gennem dine muskler, blødgøring dem og gøre dem mere fleksible. Ifølge Bikram Yoga World Headquarters 'website, også varmen hjælper med at skylle ud toksiner fra dine organer og kirtler, og sveden fra de høje temperaturer hjælper flush flere giftstoffer ud gennem huden.

  Cooler Room

  Ikke alle kan træne i et rum, der er mere end 100 grader. Mennesker med hjertesygdomme, kan tidligere eksempler på hedeslag og andre sygdomme har brug for at springe varmen. Og opnå denne temperatur, hvis du nødt til at arbejde ud derhjemme kan være dyrt. På grund af dette, kan du prøve at øve i et køligere rum, men ifølge Bikram Yoga World Headquarters 'hjemmeside, vil du ikke få alle de fordele, uden varme. Bikram yoga omformer din krop og varme hjælper med processen, ligesom varmen blødgør og omformer metal. Hvis du nødt til at øve stillingerne i et køligere rum, gå langsomt og forsigtigt, så du ikke kommer til skade din køler muskler. Tag dybere vejrtrækninger, som du overgang i hver positur, så din krop kan lette ind i stillingen lettere.
  Andre indstillinger

  Du kan prøve at opnå lignende temperaturer og fugtighed på hjem ved at praktisere i et badeværelse med bruser kører for at skabe luftfugtighed og en plads varmelegeme kommer til at hæve temperaturen til 100 grader. Hvis dette ikke er muligt, eller hvis du bare ikke kan træne i dette niveau af varme, kan du overveje andre typer af yoga som alternativer. For eksempel er Hatha yoga en god mulighed for begyndere. Hvis tabe vægt er dit mål, så prøv Vinyasa yoga, som er hurtigere tempo, veksler mellem siddende og stående rejser og kan brænde så mange som syv kalorier i minuttet. Ashtanga yoga er en avanceret form for yoga, der varer 90 minutter til 2 timer, og på grund af den udfordrende natur lære stillingerne, kræver en høj grad af engagement.