| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Postnatal Motion Retningslinjer

  Når du har tilladelse fra din sundhedspleje udbyder, postnatal motion er et vigtigt skridt i at tabe barnet vægt og for toning en post-baby-krop. Moms, der finder tid til motion har den ekstra fordel af at være en positiv og sund rollemodel for sit barn, som han vokser. Selv hvis udøve hurtigt efter fødslen virker som den sidste ting du ønsker at gøre, fordelene ved regelmæssig motion er mere end umagen værd. Fordele ved motion

  Regelmæssig postnatal motion har mange fordele og kan være en af ​​de bedste ting, du kan gøre for dig selv. Ikke blot vil udøve efter graviditet fremme vægttab, forbedre kondition og muskelstyrke, men det kan også hjælpe afværge fødselsdepression og forbedre dit humør, ifølge Mayo Clinic. Andre motion fordele omfatter stress reduktion og en energiindsprøjtning, at hver ny mor behov.
  Hvornår begynder

  Traditionelt nye mødre vente, indtil deres seks uger tjekke op til begynde at udøve. The Mayo Clinic tyder på, at mødre, der udøves regelmæssigt før og under graviditeten og havde en ukompliceret graviditet og fødsel kan være i stand til at begynde at udøve et par dage efter levering, eller når de føler sig klar. Spørg din sundhedspleje udbyder, før du starter en øvelse regime, især hvis du har haft nogen graviditet eller levering komplikationer eller kirurgi.
  Introduktion

  For at være mere behageligt, når de udøver bør nye ammende mødre brødføde deres barn før arbejde ud og bære en støttende sports-bh. Drik masser af vand før, under og efter træning for at undgå at blive overophedet, og at blive hydreret. Walking er en god øvelse til at komme i gang, i henhold til American College of Obstetricians og Gynækologer. Planlæg en tid dagligt for motion, sætte barnet i klapvognen og gå med en støttende ven til at bo motiveret.
  Bækkenbundsøvelser

  bækkenbundsøvelser, også kendt som Kegel øvelser, er en af ​​de nemmeste og mest vigtige tidlige postnatale øvelser. Efter fødslen kan bækkenbundsmusklerne blive svækket, og disse øvelser styrke muskler, der støtter urinrøret, blæren, livmoderen og endetarmen, ifølge Pregnancy.org. Udfør 20 Kegel øvelser mindst to gange om dagen for at kontrollere eller forhindre urin stressinkontinens. Det er vigtigt at gøre øvelserne regelmæssigt og bruge en ordentlig form, for at sikre en styrkelse af de korrekte muskler.
  Warning

  Lyt til din krop omhyggeligt, som du let ind i en postnatal øvelse regime. Start langsomt med masser af tid til at varme op og køle ned. Gradvist opbygge intensiteten af ​​dit tempo. Hvis du føler nogen smerte eller erfaring mere end din normale blodtab, såsom en tung, rød vaginal blødning under træning, Mayo Clinic siger at stoppe og konsultere din sundhedspleje udbyder. Husk, at komme i form er en løbende proces, og vil tage tid, og det vil tage mindst seks måneder til at komme tilbage til før graviditeten form

  .