| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Gymnastik & Body-vægttræning

  Gymnaster har muskuløse, yndefulde, kraftfulde kroppe. Olympiske gymnaster er i stand til at fuldføre tyngdekraft-trodsende bevægelser, der kan være awe inspirerende. Mange mennesker måske overveje det for svært at have en hård-formet krop som en gymnast, fordi de ikke har adgang til vægte. Men gymnasterne sjældent bruger vægte til at forme deres kroppe. I stedet bruger de en metode til styrketræning kaldet kropsvægt træning, som bruger gymnast egen kropsvægt som kilde til modstand. Modstand og Udholdenhed

  Modstand er nødvendig for en muskel til at udvikle sig. Som en muskel står over modstanden det vil kontrakten og bygge i styrke. Med vedholdenhed og gentagen eksponering for modstanden musklen vil fortsætte med at bygge i styrke og til sidst i størrelse samt. I gymnastik er bevægelser gentaget igen og igen, indtil ikke alene gymnast kender dem udenad, men musklerne har udviklet, hvad der er kendt som muskel hukommelse. Muskel hukommelse er, når bevægelsen bliver anden karakter til atlet.
  Leverage
  p Som en muskel i en gymnast bygger resistens skal stige for at fortsætte med at udfordre musklen og fortsætte med at opbygge styrke. Med body-vægttræning dette virker som om det ville være umuligt, da vægten af ​​gymnast er konstant. Dog kan modstanden på en muskel øges ved at reducere mængden af ​​gearing, der leveres til gymnast. Mindre gearing i en position oversætter til mere modstand og fortsatte styrkelse af musklen.
  Development

  Body-vægttræning ikke fremskridt på samme måde som traditionel vægttræning. En begyndelse vægtløfter kan tilføje mere komplekse kombinationer af løft og stadig se resultater. Men i kropsvægt træning er udviklingen bestemmes af gymnasterne evne til at udføre den forrige dygtighed, sammen med udviklingen af ​​den nødvendige styrke til at udføre det næste skridt i manøvren. Forsøger at springe fremad i processen kan resultere i skader på muskler.
  Balance

  Body-vægttræning, ligesom gymnastik, om balance er. Når du vælger øvelser til at opbygge en rutine, er det vigtigt at udøve begge flexions af musklen. Hvis der udføres en vertikal skubbe øvelse med skuldrene, bør en horisontal skub motion også indbefattes for at opretholde balancen til musklen. Manglende opretholde balancen i øvelserne vil tillade én gruppe af muskler til at vokse i størrelse og styrke, mens den modsatte gruppe af muskler vil undlade at udvikle sig. Dette kan medføre alvorlig personskade for begge muskelgrupper.
  Mobilitet og fleksibilitet

  Mobilitet og fleksibilitet er vigtige faktorer til at kunne bruge de legemsvægt træningsmetoder sikkert og for at holde træning sikker. Det er to faktorer, som de fleste gymnaster kan tage for givet, som de arbejder på både mobilitet og fleksibilitet, hver gang de træder ind i gymnastiksalen. Mobilitet og fleksibilitet kan øges ved at varme ordentligt op med strækøvelser og let aerob træning til at varme musklerne og få dem afslappet og klar til at flytte.