| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser for Core Strength & Trunk Rotation

  Navnet på din kerne muskler er ikke bare egnet på grund af placeringen af ​​disse muskler, og det afspejler også det faktum, at styrken i disse muskler er meget vigtigt. Udførelse øvelser for din kerne kan hjælpe med at forbedre udseendet af dine mavemuskler, og kan også hjælpe med at forbedre dine sportspræstationer. Ligegyldigt hvilket udstyr du har til rådighed, kan du vælge mellem en række forskellige øvelser for core styrke og torso rotation. Spørg altid din læge, før du starter en ny øvelse rutine. (Se Referencer 1) Core Strength Vigtigheden

  Betydningen af ​​core styrke og torso rotation er afgørende, hvis du ønsker at opnå dit yderste potentiale som en atlet. Torso rotation og en stærk kerne lette overførsel af magt på tværs af din krop, så du kan drage fordel af stærke ben. Dette er nyttigt, når pitching, f.eks. At have en stærk kerne kan også tilbyde fordele i dagligdags aktiviteter, da det kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning og afværge lavere rygsmerter. Den bedste måde at holde din kerne i god form er gennem regelmæssig motion
  Plyometric Øvelser

  Plyometric øvelser hjælpe dig med at opbygge eksplosive styrke -. Den slags du nødt til at gøre hurtige, men kraftfulde bevægelser i sport og andre aktiviteter. Disse øvelser udvikler dynamiske styrke ved at indarbejde korte byger af bevægelse. Plyometric øvelser at støtte i core styrke og torso rotation er medicin bold smækker, medicin bold rotation og væg kast, lunge passerer og situp-og kaster med medicinen bolden. Sådanne øvelser er intense og kan give en hjerte-kar-træning samt en core styrke og torso-rotation træning. (Se henvisning 2)
  Uvægtede Ikke-Plyometric øvelser

  Hvis du ikke er klar til plyometric øvelser, skal du ikke fortvivle. Du kan arbejde på torso rotation og core styrke med en række mindre intense øvelser. Uvægtede non-plyometric øvelser er fantastisk til begyndere, som du ikke vil blive overvældet med tunge vægte eller hurtige bevægelser. Nogle effektive øvelser, der falder ind under denne kategori er crunches, liggende ben elevatorer, cykel crunches, planker og side planker.
  Vægtet Non-Plyometric øvelser

  Når du har udviklet tilstrækkelig styrke i din kerne, kan du ønsker at gå videre til mere vanskelige øvelser, der kan holde dig frem. I så fald er vægtede øvelser det næste logiske skridt. Holding en håndvægt mellem dine fødder, mens du udfører knæ raises på en romersk stol og holder en håndvægt, mens de udfører crunches kan hjælpe med at forbedre core styrke. Du kan også ønske at udføre russiske drejninger eller bruge en abdominal crunch eller torso-rotation vægt maskine.