| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan er yoga øvelse godt for dig?

  Over 6 millioner amerikanere har allerede opdaget de sundhedsmæssige fordele ved yoga. Simpelthen sat, yoga er et system af overbevisninger, der kan forbedre din fysiske velvære, berolige dit sind og helbrede din sjæl. Yoga er ikke en religion, men det kan være meget spirituel. En typisk yoga klasse begynder med centreret vejrtrækning og milde strækøvelser. Hovedparten af ​​klassen er brugt udfører yogastillinger (asanas) enkeltvis eller forbundet i strømme (vinyasana). Klasse altid ender med en periode med afslapning og meditation i shavasana eller liget udgør. Historie

  Yoga blev opfundet over 5.000 år siden i Indien. Gamle læger udviklede standard arbejdsstillinger, rejser, der er blevet overleveret gennem århundreder. Hvert element i yoga er identificeret ved sin gamle sanskrit navn, men de fleste lærere vil også bruge engelske termer for hver pose.
  Typer

  Der er mange forskellige grene af yoga , men den mest populære form for yoga praktiseres i Amerika er Hatha yoga. Ordet "ha" betyder sol, og ordet "tha" betyder måne. Hatha yoga fokuserer på kroppen gennem fysiske styrke og åndedrætsøvelser.
  Forms

  To almindelige former for Hatha yoga er Iyengar og Bikram. Iyengar fremhæver korrekt tilpasning af kroppen, sommetider ved hjælp af rekvisitter såsom blokke, remme og puder. Bikram yoga er et sæt af 26 yogastillinger udført i en bestemt rækkefølge, som regel i et opvarmet rum.
  Betydning

  Yoga kan være nyttige som fitness træning, som fysisk eller psykisk terapi, og som en åndelig disciplin. Normalt praksis af yoga kombinerer alle disse elementer. Yoga kan blive en livsstil valg for sund og sunde livsstil.
  Fordele

  Yoga hjælper til at forbedre fleksibiliteten, cirkulation og muskelstyrke. Det kan også berolige bekymringer og fremme afslapning. Yoga fremhæver "helbredende" snarere end "kurere" ved at skabe balance i dit liv.
  Idealer

  Samlet set formålet med yoga er at skabe opmærksomhed i dit sind og krop. Yoga vil hjælpe lære dig at leve i nuet, som kan fremme sundhed, lykke og generelle velbefindende.