| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør lænden Øvelser Med Yoga Ball

  Lændesmerter er ofte et resultat af at sidde ved et skrivebord eller i din bil og lade den lave tilbage til runde. Doing yoga med en yoga bold kan strække lave rygmuskler, og også styrke mavemusklerne til at støtte de lave back.Doing øvelser med en yoga bold til forlænge lange muskler på ryggen og skabe trækkraft langs rygsøjlen fremmer beroligende dekompression. Træning nedre mave muskler til at understøtte lænden holder det ud af det afrundede daske, der resulterer i lændesmerter. Ting du skal
  Yoga bold
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Lig på ryggen med yoga bold støttet mod en væg, så det ikke kan rulle væk. Sæt dine hæle på yoga bolden og bøje knees.By liggende tilbage og lade din lænd til at strække, du deaktivere din dominerende muskler, quadratas lumboratorum, der giver dem mulighed for at slappe af, reducere smerter. Forblive i 20 til 30 sekunder.
  2

  Brug yoga bolden til at gøre en variation af Setu Bandhasana eller bro pose.Set bolden mod væggen, og denne gang ligger tilbage og sætte dine kalve på toppen af yoga ball.Place håndfladerne fladt ved din sider og løft dine hofter op, holde dine kalve på bolden. Peg haleben mod væggen for at forlænge lænden stedet for at skubbe hofterne mod ceiling.Remain flere indåndinger og lavere ned for at hvile.
  3

  Vend væk fra væggen og løgn fladt ned og holde bolden mellem dine hænder, når du udvide dine arme lige, så bolden er direkte over dit chest.Extend dine ben til lige, nedbøjning hælene i gulvet.
  4

  Løft dine ben og fælde yoga bolden mellem dine fødder og sænke benene mod gulvet, engagerende din nedre mavemuskler, transversus abdominis.Simultaneously udvide dine tomme hænder over head.Exhale effektfuldt at løfte benene tilbage mod loftet, overføre bolden tilbage mellem hænder. Gentag for 10 runder. Rest.
  5.

  Placer yoga bolden på væggen på højden af ​​dine skulderblade. Stå foran bolden, så din ryg er pinning den ind i væggen. Begynd med benene lige og derefter bøje dig knæ, som om du er ved at nedsætte dine hofter i en usynlig stol under you.The yoga bolden vil bevæge sig ned ad ryggen fra skulderbladene til din lave back.Straighten benene til at vende tilbage til udgangspositionen . Gentag flere gange at massere lænden og lange muskler, der ligger på hver sin side af rygsøjlen, opstilleren spinae. Rest.