| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga øvelser for at fjerne Fødselsdepression Tummy Fat

  Kom tilbage til pre-baby-form er en af ​​de første mål ny mors have. Men manglen på søvn og energi gør det ofte svært for mødre at komme ind i en regelmæssig fitness rutine. Heldigvis yoga tilbyder stor mave reducere ydelserne samtidig stadig være blid. Læge Godkendelse

  Før du begynder på et træningsprogram, tjekke med din læge for at sikre det er okay. De fleste læger anbefaler at vente seks uger, før du begynder at udøve, selv om dette kunne være længere, hvis du havde en C-sektion. Din læge kan give dig nogle øvelser du kan gøre, før de seks uger. Hvis det er tilfældet, gør disse øvelser alene.
  Balance

  abs og centrale muskler spiller en vigtig rolle i balance og koordination. Når du balancere dine mavemuskler engagere at hjælpe med at holde dig op til højre. Men balance er ikke kun om at stå på den ene fod. Når du når ind i dit skab til babymad, dine mavemuskler engagere at opveje vægten bevæger sig fremad for at holde dig oprejst. Så yogastillinger, der fokuserer på balance er fremragende men blid måder at tone maven området. Start med grundlæggende balance udgør ligesom Tree, hvor du står på en fod med den anden fod trykke ind i den stående fodens inderlåret (en ændring er at have fod på læggen af ​​stående ben). Som du saldo forbedres vælge rejser, der opvejes tyngdepunktet som danser udgør, og kriger III. I Warrior III, starter du i stående stilling (bjerg udgøre), og træde frem med det ene ben i Warrior II (lunge). Langsomt bøje frem og udvide dine hænder, indtil du er din torso er næsten parallel med din fremad bøjet lår og arme er parallelt med gulvet. Langsomt løfte bagerste ben fra gulvet, forsøger at bringe det op, så det er parallelt med gulvet. Derefter langsomt glatte dit stående ben. Træk abs ind mod rygsøjlen, som vil styrke dem samt støtte ht tilbage og holde dig fra at falde over.
  Floor
  p Der er mange store sal udgør i yoga, der er målrettet den abs. Båd udgøre fokuserer på abs og har en række ændringer, som gør det let at tilpasse til dit niveau. I den ændrede version, sidder du på gulvet med bøjede knæ, fødderne på gulvet. Læn dig tilbage og engagere abs, og holder din ryg lige (Lad ikke bækken tilt), og løft derefter fødderne, så du balancere på din sitz knogler (nederst). Hold dine lår på plads med dine hænder, når du løfter dine fødder, så dine kalve er parallelle med gulvet. Du kan holde her eller for mere udfordring, slip dine lår, der strækker hænderne ned langs siden dit skinneben. Harder stadig udvide dine hænder ud til siden som en flyvemaskine. I fuld båd positur, du omfang dine ben, så de er lige. Din krop er formet som en V.Another stor pose er drejet ab udgøre hvor du lå på ryggen med fødderne op, bøjede knæ og langsomt slip knæene ned til den ene side og samtidig holde dine skuldre på gulvet. Så du løfter dem op, ved hjælp af abs, ikke tilbage og slip til den anden side. Dette kan gøres med lige ben for at gøre det mere udfordrende. I begge tilfælde arbejde for at holde dine knæ (eller fødder, når gør med lige ben) på linje med hofterne.
  Brædder
  p Hvis du kun kunne gøre én motion for et samlet organ workout, ville planker må det være. Ikke alene skal de arbejde abs, men også andre centrale muskler, skuldre og ben. Planker kan gøres på en række forskellige måder og kan modificeres til at være lettere eller mere udfordrende. I det væsentlige er planken udgør push up position. I yoga, du ønsker at holde dine hænder direkte under dine skuldre, ikke ude bredt ligesom i traditionelle pushups. I den modificerede position, kan du holde dine knæ på gulvet. Efterhånden som du bliver stærkere, kan du putte tæerne og gå ind i en fuld planke (push up). Hvad er vigtigt at huske er, at i planken positur du ønsker en lige linje fra dit hoved til dine knæ (i modificeret planke) eller hæle (i fuldt planke). Træk abs op mod rygsøjlen at engagere dem og støtte ryggen. Andre muligheder er en underarm planke, hvor du er på dine underarme (albuerne nedenunder skuldre) og side planker, hvor du er sidelæns med den ene hånd eller underarm på gulvet (disse kan gøres med knæene ned samt).

  Back

  Når udøver, bør du altid arbejde modsatrettede muskler grupper. I dette tilfælde, hvis du arbejder abs du skal arbejde tilbage for at undgå rygskader. Det gode ved back udgør med yoga er at de ikke er meget anstrengende. Én rygtræning, der også strækker abs er sphinx. Dette gøres ved at lyve på maven, albuerne på gulvet under skuldrene (som sfinksen i Egypten). Tænk om at holde ryggen forlænget og lange, så du ikke komprimere rygsøjlen. Tryk dine hofter på gulvet og nå dit hoved mod loftet. En god begyndelse udgøre er det modsatte arm og ben stretch. Efterhånden som du bliver stærkere, flytter til johannesbrødkernemel og superman udgør. Begge disse kræver liggende på maven med hovedet nedad (ser på gulvet). Udvid dine ben bag dig, trække dem sammen som du løfter dem op fra gulvet, mens du trykker på bækkenet ned. Løft dit hoved og skuldre tænker udvide din ryg. I Locust armene langs din side, håndfladerne opad. I superman udvide dig armene over hovedet (ligesom superman flyvende). For johannesbrød eller superman, hold 4-6 kontrollerede vejrtrækninger og derefter slippe. En dejlig strækning, der frigiver spændinger i ryggen bevæger cat (kat til kamel). I denne strækning, er du på alle fire med dine hofter end dine knæ og skuldre end dine hænder. Drop maven mod gulvet at bue ryggen. Hold ryggen og nakken lang. Den langsomt rulle tilbage op, så din ryg nu er buet op mod loftet. Dette gøres langsomt bevæger sig med din ånde.
  Fat

  yogaøvelser Ovenstående vil stramme og tone dine muskler, men ikke nødvendigvis slippe af med fedt. For at du skal have en afbalanceret kost, der er fuld af næringsstoffer og lav på raffinerede kulhydrater og fedt. Du kan brænde kalorier ved at gøre yogastillinger at brugen store muskelgrupper såsom Warrior I og Warrior II, og stol som alle bruger lår og glute muskler.