| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjem Yoga Certificering

  Yoga certificering er en lang og givende bestræbelse. Den potentielle studerende skal være bekendt med yoga principper til at afgøre bedst, hvad slags yoga, hun vil gerne lære og blive certificeret i. Derfra ville hun nødt til at finde en skole. Med de mange lære-at-home-programmer selv, kan den lange bestræbelse med succes gennemgået, mens i komfort i hjemmet af den studerende. Disse hjem certificeringer kan være online eller via mail. Hvad er Yoga?

  Yoga, når der henvises til noget, at en person kan attestere, er en øvelse metode, der involverer en stor del af strække, trække vejret og vedligeholdelse udgør. Poses, også kendt som arbejdsstillinger eller asanas, er en måde at holde kroppen, der vil strække og spænde musklerne for at få større fleksibilitet, styrke og balance. Hvis nogen søger at opnå et hjem yoga certificering, er det vigtigt at blive fortrolig med de stilarter af yoga. Videoer kan ses online eller lånt fra det lokale bibliotek for at hjælpe en person at blive fortrolig med den mere generelle yoga.
  Hvorfor Certificér?

  Certificering er nødvendigt, hvis personen vil gerne lære i et motionscenter, studie eller andre fitness indstilling. Certificering giver medlemmerne af en yoga klasse for bedre at forstå kvalifikationer lærer, fordi instruktører skal igennem energisk træning og test, før de er i stand til at blive certificeret. Mens uddannelse til certificering, instruktøren lærer mere end hvordan man kan beskrive stillingerne, er hun også lært at se tegn på skade i elever i klasseværelset. Certificering af en anerkendt organisation vil forbedre instruktørens beskæftigelsesegnethed og kundebase samt tillader instruktøren at drage økonomisk fordel. Certificerede fitness-instruktører er i stand til at opkræve en lidt højere rente for deres ydelser.
  Aura læreruddannelse

  Aura Yogalæreruddannelse har undervist yoga instruktion for over 21 år. Denne certificering kursus dækker yoga og typer af yoga og hvordan du kører en yoga business og tilbyder forskellige speciale yoga certificeringskurser.
  Yoga Education Institute

  Yoga Education Institute har både live events og et hjem studiet. Hjemmet Uddannelsen er udviklet til at hjælpe nogen, uanset aktuelle yoga oplevelse. Kurset dækker mange af stillingerne samt teorien bag yoga og vigtige pædagogiske teknikker. Den vil med den person som ønsker certificering anatomi og fysiologi yogastillinger og vil hjælpe ham til at forstå, hvad hans elever vil være fysisk gør. The Yoga Education Institute vil give både tekst og video lektioner via computeren for at give den mest up-to-date information til den person, uddannelse til at blive en certificeret yoga instruktør.
  Risici af Home Yoga Certificering

  p Der er altid risikerer at studere derhjemme. Den potentielle studerende kan ikke være bekendt, at der er organisationer, der arbejder for at certificere uddannelser. Dette er kendt som akkreditering. Den person, der læser til at være en yoga instruktør bør altid kontrollere legitimationsoplysninger på skolen, hun er at lære fra, og hvis skolen er akkrediteret.

  En skole, der ikke er akkrediteret kan stadig være en fremragende, indstilling, men den enkelte skal se på leje-forholdet og arbejdsformidling, der kan være til rådighed for den studerende.

  Uden en levende instruktør, kan personen første indlæring yoga ikke udføre stillingerne korrekt. Dette kan føre til personskade eller undervise stillingen forkert. Nogle hjem certificering kurser angiver, at der er en video endelig hvori den studerende film hun selv udfører stillingerne og sender det til skolen. Dette er en metode til at sikre den person går gennem certificering har en korrekt forståelse af stillingerne, før hun begynder at undervise dem.
  Fordele af Home Yoga Certificering

  mange interesserede mennesker i undervisningen yoga har planlægning konflikter, der forhindrer dem i at tage en 200-timers kursus på den lokale yoga studio. Læring yoga derhjemme giver den person, der agter at undervise i yoga den fleksibilitet han har brug for at nå sine mål.

  Mange hjem yoga kurser til rådighed er også meget billigere, og hvis Yoga studerende vælger en godkendt skole, kvaliteten af uddannelsen svarer til privat uddannelse på et studie.
  akkrediteringsorganisationer

  Akkrediterede skoler kan findes via akkrediteringsorganisationer. Yoga Alliance er en af ​​disse organisationer. Yoga Alliance er den nationale uddannelses-og support organisation for yoga i USA. Det er en nonprofit organisation og ikke underviser direkte, selv om den person, der ønsker at lære om yoga kan finde registrerede skoler og lærere i området. De har flere krav til at blive en registreret lærer eller skole for at sikre kvaliteten af ​​uddannelsen, at den person, der søger certificering er opnået.

  Amerikanske Fitness Professionals og associerede er en internationalt anerkendt certificering skole. Det tilbyder kurser gennem hjemmet, og den person forsøger at attestere yoga undervisning er nødvendig for at tage en test, før hun kan opnå certificering. Det tilbyder også konferenceindretninger undervisningssituationer i hele landet, hvis yoga instruktion studerende foretrækker.