| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga øvelser for at reducere vægten

  Øve yoga kan have en række sundhedsmæssige fordele, såsom øget fleksibilitet, balance og muskeltonus. Yoga kan hjælpe med en gradvis og permanent vægttab, når det praktiseres regelmæssigt og i kombination med en sund kost. Det kan også hjælpe til at sænke stressniveauet. Når du bruger yogaøvelser til at tabe sig, anbefales det, at du øver mindst tre gange om ugen, ved hjælp af en rotation af rutiner som dem featured nedenfor. Kundalini Yoga For Mave

  Til denne øvelse sæt, begynder med at ligge på en øvelse mat med hænderne under balderne for support, håndfladerne mod jorden og benene lige og sammen. Løft det ene ben opad, holde det lige, og gøre ti cirkler i én retning, så ti i den anden. Sænk og gentag med det modsatte ben. Tag en pause, hvis nødvendigt. Fortsæt ved at løfte begge ben op fra jorden. Bevæge benene i en cirkulær bevægelse holder dem sammen og lige. Gennemfør ti cirkler i én retning, fulgt af ti i den anden retning, så lavere og hvile. Gentag hvis det ønskes.
  Crescent For hofter og lår

  Begin i stående stilling. Ånd ind og bringe armene op mod loftet. Udånder og sænke hænderne på jorden, holde benene så lige som muligt uden at forårsage smerte. Tag ene ben tilbage, danner en lunge, og krølle tæerne under. Den forreste ben skulle nu være bøjet ved knæet med låret parallelt med jorden. Løft armene opad, indtil håndfladerne rører, samtidig sænke hofterne og ser lige frem. Bring hænder ned til niveauet for den forreste fod. Bring den forreste fod tilbage, og ryggen fod frem, og gentag med det andet ben. Tage så meget tid over hver udgøre som er komfortable og gentage de rutinemæssige tre gange.
  The Hover For arme og ryg

  Knæl på dine hænder og knæ , hands skulder-bredde fra hinanden og armene lige. Bring meter tilbage, og bøj tæerne under. Bring knæ op fra jorden og rette kroppen, så at du er i en push-up position (armene stadig lige). Brug dine arme, kroppen sænkes, indtil det er kun et par inches fra jorden, hvilket bringer albuerne tilbage og tæt på body.Hold der, og sigter mod at holde stillingen i 30 sekunder, selv om længe kan tage nogle praksis . Slip stillingen ved at sænke kroppen til jorden og slappe af. Gentag hvis det ønskes.