| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man kan forbedre en flad mave for mænd gennem yoga

  Mænd almindeligvis tilføje løs vægt til deres mavemuskler med crunches, situps eller tungt udstyr på gym. Når du tænker på yoga for mænd, måske seks-pack abs ikke umiddelbart kommer til at tænke, men yoga er en måde for yderligere at styrke og flade alle de mavemuskler. Næsten hver yogastilling kræver, at du engagere musklerne i din kerne, der beskytter din ryg, mens forlængelse og styrkelse af mavemusklerne. Ting du skal
  Yoga mat
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Engage maven hele yoga rutine for at aktivere det inderste lag af mavemusklerne, den tværgående abdominis. Inhalere dybt. Som du ånder ud, træk navlen ind mod rygsøjlen, følelse dine mavemuskler spændes. Engagere din kerne vil beskytte din ryg og samtidig styrke dine mavemuskler. For mænd, sikrer en engageret kerne, at alle af mavemusklerne er ordregivende under øvelserne, hvilket resulterer i lange, magre muskler i stedet for blot bulking op det øverste lag af muskler, rectus abdominis.
  2

  Opret en rutine fokuseret på maven. Et godt afrundet yoga rutine vil både strække og styrke mavemusklerne, der giver dem mulighed for at blive lang og lean. Mænd kan bruge deres arm og skulder styrke til deres fordel, da de udfører stillinger, tromle maven. Rejser, der kræver en stor arm og abdominal styrke omfatter planke, opadgående planke og side planke rejser, Sphinx og cobra og opad hund. Båd udgøre bygger abdominal styrke ved at løfte og holde dine ben fra måtten. Bland styrkelsen poserer med dem, der strække abs, ligesom kamel, kriger I, opadgående bue eller siddende twist udgør til at danne en rutine, der fokuserer på maven.
  3

  Medtag vejrtrækning praksis din rutine. Kendt som pranayama, et sanskrit ord løst betyder "udvidelse af den vifte af vital energi," almindelige vejrtrækning praksis cirkulerer frisk blod og ilt til kroppens organer, udgivelser og reducerer stress og styrker dine mavemuskler. Begynd med at sidde i en behagelig stilling. Inhale gennem næsen, trække vejret ind i din mave, bryst og rib bur indtil du er fuld som en ballon. Langsomt udånder gennem næsen, kontrollere vejret og frigive det først fra ribbenene og bryst og til sidst maven. Træk navlen ind mod rygsøjlen for at frigive al luften. Pause et øjeblik og gentag flere gange.