| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad brænder flest kalorier: situps eller Step Aerobic

  Uanset om du ønsker at holde aktiv for at opretholde en sund krop eller tabe et par pounds af fedt i forventning om din sommer badeferie, plukke øvelser, brænde kalorier hurtigt er vigtigt?. Situps og trin aerobic er øvelser du kan udføre derhjemme eller i gymnastiksalen, og mens hver er effektiv til at holde dig i form, skridt aerobic brænde kalorier hurtigere end situps. Situps

  Situps er en enkel kropsvægt øvelse, der er nemme at tilføje til din gym eller hjemme træning regime. Lig på ryggen med bøjede knæ og fødderne fladt på gulvet. Link dine hænder og holde dem på bagsiden af ​​din hals. Engagere dine kerne muskler og bøje i taljen til at løfte dit bryst til dine knæ, så sænke din overkrop tilbage til jorden for at fuldføre en gentagelse. Målet muskel med denne øvelse er den rectus abdominis, eller mavemusklerne.
  Step Aerobic

  Step aerobic antage mange former, men en standard klasse involverer up-tempo bevægelser hjulpet af en justerbar skridt du kan hæve for at øge intensiteten af ​​øvelsen. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, omfatter fordele ved skridt aerobic forbedret kardiovaskulær funktion, forvaltning af din vægt og forbedring af dit humør. Selvom du kan tage et skridt aerobic klasse på din gym, kan du også øve denne træning derhjemme ved at følge dvd'er eller online-programmer.

  Kalorier forbrændt

  De kalorier du forbrænder under enhver aktivitet afhænger af din vægt og intensiteten og varigheden af ​​aktiviteten. Ifølge HealthStatus vil en 160-pund person brænde 108 kalorier på 20 minutter at udføre moderat intensitet situps, og denne person vil brænde 195 kalorier på 20 minutter at udføre energisk intensitet situps. Hjemmesiden rapporterer, at den samme person vil brænde 169 kalorier, mens de udfører 20 minutters skånsomme skridt aerobic og 256 kalorier, mens du gør 20 minutter af high-impact skridt aerobic. Som sådan, brænde skridt aerobic flere kalorier end situps.
  Overvejelser

  Selvom situps ikke brænde kalorier så hurtigt som trin aerobic, ikke afvise denne effektivt organ vægt motion. Bodybuilding.com foreslår at skabe et kalorieindhold-brænding kredsløb uddannelse regime ved at kombinere aerob træning og styrketræning. Tilbring en minut udfører skridt aerobic, derefter hurtigt skifte til 1 minuts situps. Gentag de to øvelser og tilbage for at øge den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier.