| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Oplysninger om Cardio Kickboxing

  Cardio kickboxing giver de kombinerede fordele af en aerob træning og kickboxing, en sport stammer fra kampsport. Den adskiller sig fra andre typer af kickboxing i, at der ikke er nogen fysisk kontakt med en modstander. Dets vigtigste mål er personlig fitness frem for konkurrence. Cardio kickboxing inkorporerer slag og spark kombinationer i en høj energi aerobe rutine. Klasser tilbydes på de fleste lokale fitness-centre eller på DVD til brug i privatlivets fred for dit hjem. Origin

  Kickboxing opstod i Japan i 1963 som en kombination af karate og anden form for kampsport kaldet Muay Thai. Interessen for sporten aftaget internationalt, men genvandt popularitet i USA i løbet af 1970'erne, da Bill "Superfoot" Wallace ind i USA kickboxing scene. I 1992 blev den konkurrencemæssige kontakt sport kickboxing yderligere tilpasset af Frank Thiboutot til et fitness rutine kaldet cardio, eller aerobic, kickboxing.
  Teknikker

  Cardio kickboxing anvendelser en serie af slag såsom uppercut, jab, hook og krydse kombineret med The Roundhouse, front og side spark i en rutine indstillet til upbeat dansemusik. Musik fungerer som en effektiv motivator for denne tempofyldt øvelse regime. Sessions kan omfatte skygge-boksning, stansning eller sparke luften, eller konsekvenser med poser og skjolde for at maksimere toning og styrke effekter. Deltagerne opfordres til at råbe og tælle højlydt under arbejdet ud som inkorporerer brugen af ​​kernen (torso) muskler og kontrolleret vejrtrækning.
  Fysiske fordele

  Cardio kickboxing tilbyder en række fysiske fordele. Constant, høj energi bevægelse øger pulsen for en stærkere, sundere hjerte og større udholdenhed. Dette giver deltagerne øget energi hele dagen. En times cardio kickboxing skønnes at brænde 350-450 kalorier. Korrekt vejrtrækning teknik styrker kernen (torso), og konstant, kontrolleret bevægelse af arme og ben giver et samlet organ workout. Cardio kickboxing forbedrer også fleksibilitet og udholdenhed.
  Andre fordele

  Deltagerne i cardio kickboxing rapportere en følelse af empowerment i deres nyfundne styrke og selvtillid. Læring selvforsvar teknikker betingelser hurtige, effektive løsninger på truende situationer. Cardio kickboxing kan også bidrage til at mindske spændinger og aggression ved at tillade en fysisk afløb for stress.
  Overvejelser

  Cardio kickboxing er en krævende fysisk aktivitet og fitness-niveau bør tages i betragtning, før du begynder. Klasser specifikke for begyndere kan være til rådighed lokalt og DVD til brug i hjemmet tilbyder langsommere tempo, instruktions rutiner. Udvikling korrekt teknik er afgørende for at undgå muskel stammer eller skader. Mindst 15 minutter af lys motion og udspænding bør udføres i begyndelsen og slutningen af ​​enhver rutine.