| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Krop Combat Vs. Cardio Kickboxing

  Mange mennesker bruger udtrykket cardio kickboxing i flæng med aerob kickboxing eller fitness kickboxing, og BODYCOMBAT - en af ​​de populære Les Mills træning undervist på 14.000 fitnesscentre rundt om i verden - er et specifikt mærke af denne type træning. Men Cardio Kickboxing er faktisk en varemærkebeskyttede navn for en bestemt workout skabt i 1992 af kampsport mester og tidligere kickboxing dommer Frank Thiboutot, så i virkeligheden er det en lignende, men konkurrerende træning til BODYCOMBAT. Både brugen autentiske kickboxing og kampsport bevæger sig i en stor effekt koreograferet aerob træning, der lover at forbrænde betydelige kalorier. Ligheder
  Begge indarbejde kampsport bevæger sat til musik.

  Disse træningsprogrammer, såvel som de fleste generiske knock-offs, er baseret på kampsport og kickboxing, og indstil flytter til højenergi-musik. BODYCOMBAT og Cardio Kickboxing omfatter række spark, strejker, blokke og slag i hver session, koreograferede i takt til musikken. Du kan tage klasser på fitnesscentre og sundhed klubber, eller få en dvd, hvis du foretrækker at arbejde ud derhjemme. Begge programmer har det primære mål om at være en høj intensitet træning snarere end at undervise dig ordentlig kampform for konkurrencedygtige kampsport eller virkelige verden selvforsvar situationer, men de giver en følelse af empowerment og tillid til at den studerende og et fundament at bygge videre praktisk uddannelse på, hvis det ønskes.
  Forskelle
  Cardio Kickboxing ® er unik for at fremme brugen af ​​kickboxing udstyr.

  Hvis du tager BODYCOMBAT på en klub, vil du bemærke, at nye udgivelser kommer ud på en regelmæssig basis. Det er fordi hvert kvartal programmet opdateres med ny koreografi og musik - alt fra retro til pop til alternativ rock. Cardio Kickboxing, på den anden side fokuserer på klassisk dance club musik, herunder trance, house og elektronisk. Ligesom de fleste fitness kickboxing programmer kræver BODYCOMBAT ikke særligt udstyr, selv om nogle mennesker kan lide at bære kickboxing handsker til at hjælpe med stansning form og attitude. Cardio Kickboxing er unik blandt denne type træning, for mens det har sektioner, der er gjort uden udstyr, men også fremmer brugen af ​​standard kickboxing gear som handsker, hånd wraps, tunge tasker, hastighed tasker og hoppe reb.


  Typisk BODYCOMBAT Workout
  BODYCOMBAT tager dig gennem kampen kombinationer uden kontakt.

  BODYCOMBAT starter med en warm-up, der inkorporerer tai chi og introducerer nogle af de bevægelser, der skal anvendes senere i klassen. Derefter veksler gennem en række kamp og magt uddannelse spor. Kampene sporer mix i øvre og nedre krop kampsport og kickboxing bevæger sig i simulerede kamp kombinationer og fremskridt fra let til intens før opbakning ned til nyttiggørelse. Karate sange bruger masser af strejker, mens taekwondo sange showcase spark. Den effekt spor er baseret på runder af boksning, med fokus på overkroppen, og den første er beregnet til at skubbe dig aerobt for at øge din hastighed og udholdenhed. Mod slutningen, er der altid en høj-energi muay thai spor, ved hjælp af slag, knæ og albuer til at arbejde abs, før træningen hoveder til gulvet i en kerne-styrkelse mat rutine. Den 55-minutters session lover at brænde et gennemsnit på 737 kalorier.
  Typisk Cardio Kickboxing Workout
  Cardio Kickboxing vil få dig uddannelse som en fighter med et sjippetov.

  sande Cardio Kickboxing træning er sværere at finde end BODYCOMBAT, og rutinen kan variere af klubben. Men Frank Thiboutot designet det at være tæt knyttet til turneringen kickboxing, og det er godkendt af International Kickboxing Federation, så den bevæger sig, er baseret på, at sportens inspirationer: boksning, karate og muay thai. Thiboutot oprindelige træning featured tre segmenter: Den første er en introduktion af de grundlæggende elementer, så du kan komme til at kende de bevæger sig. Den anden er en aerob kickboxing rutine uden udstyr, og den tredje indfører blandet kampsport udstyr. Forvent fitness elementer som crunches, squats og skyggeboksning samt boremaskiner med et sjippetov, medicin bold og tung taske. Den officielle påstand er, at en time træning brænder et gennemsnit på 1.000 kalorier.