| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvilke muskler bliver arbejdet i et Triceps Pull Down?

  The triceps pulldown øvelse, også kaldet en triceps pressdown eller pushdown, er en single-fælles øvelse, der er målrettet kun én gruppe af muskler, triceps, de stridende armmusklerne til biceps. Udfør to til tre sæt, 10 til 12 gentagelser hver sæt, af triceps pulldown øvelse i slutningen af ​​din øverste organ workout. Balance rullemenuen øvelse med et par sæt af en biceps bevægelse. Muskler Arbejdede

  triceps brachii, en gruppe på tre muskel hoveder på bagsiden af ​​overarmen, er den primære mover under rullemenuen øvelse. Triceps laterale hoved, der sidder på tommelfinger side af armen, og den mediale hoved, der sidder på lillefingeren side af armen, kommer på overarmen knogle nær skulderen. Den lange hoved, som sidder mellem de laterale og mediale hoveder stammer på skulderbladet. De tre muskel hoveder løbe ned på bagsiden af ​​øvre del arm, krydser albueleddet, og tillægger ulna, en knogle i underarmen.
  Formål

  primære ansvar for triceps brachii muskler er at udvide eller glatte, albueleddet. Alle tre muskel hoveder er involveret i albue forlængelse. Den lange hoved er også involveret i nogle bevægelser i skulderen, herunder adduktion, flytter overarmen ned mod siden, og fleksion, trække den øverste arm fra forsiden af ​​kroppen bagud. Den triceps pulldown øvelse kun involverer albue forlængelse.
  Execution

  Du kan bruge en modstand band eller kabel maskine til triceps pulldown øvelse. Anbring håndtaget i brysthøjde og tage en overhånd - palmer står på gulvet - greb. Stå med dine overarme gemt i dine sider og dine underarme parallel eller lige over parallel til gulvet. Tryk ned mod vægten, glatning albuerne hele vejen. Pause for en optælling, når dine arme er lige og derefter langsomt tilbage dine underarme til udgangspositionen.
  Variationer

  Tilføj sort og friskhed til din arm rutine ved at indarbejde pulldown variationer, som alle mål triceps brachii muskler. Med et enkelt håndtag, udføre en én-arm version af pulldown og arbejde hver arm uafhængigt. Brug en V-grip håndtag til et close-grip pulldown. Med en straight bar eller enkelt håndtag, drej dine hænder, så håndfladerne står op til at gøre en reverse grip pulldown. Brug et kabel reb vedhæftet fil til at øge vifte af bevægelse i bunden af ​​bevægelsen. Start med dine hænder sammen, og som du trykker ned, træk dine hænder fra hinanden med hver hånd slutter foran en låret.