| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelse Ideer til ældre med begrænset mobilitet

  Det anslås, at den amerikanske befolkning vil omfatte mere end 70 millioner voksne over 65 år i 2030, med de mest hurtige vækst i det over-85 kategori. Ældre voksne ofte står flere medicinske problemer, der kan begrænse deres mobilitet. Det er vigtigere end nogensinde at forblive aktive og sunde, at gøre disse gyldne år virkelig gyldne. Motion Retningslinjer

  American College of Sports Medicine reviderede aktivitet retningslinjer for ældre voksne i 2009. De nye retningslinjer anbefaler 150 minutters motion om ugen, fordelt på mindst 10-minutters sessioner. Denne guideline er anderledes end de anbefalede 30 minutter fem dage om ugen, og placerer mindre fokus på de højere intensitet aerobe øvelser. Udholdenhed, styrke træning, balance og fleksibilitet er alle betragtes som afgørende for at bevare sundhed i de ældre år.
  Udholdenhedstræning

  Endurance eller kardiovaskulær øvelse er enhver øvelse, der øger din puls og vedligeholder det under aktivitet. For dem med begrænset mobilitet, en stationær cykel eller pedal exerciser, som kan bruges på gulvet for at finde ud af benene eller på en bordplade til at arbejde ud armene, er et effektivt middel til at øge din puls og få kardiovaskulære fordele.

  Styrketræning
  Håndvægte kan bruges til overkroppen styrke.

  Du kan gøre styrke øvelser for overkroppen, mens du sidder ved hjælp af håndholdte håndvægte eller suppe dåser. Underkrop styrke øvelser kan være afsluttet med justerbare ankel vægte, og du kan lave dine egne med store rør sokker og poser af bønner. Gør styrke øvelser, mens stående, siddende eller liggende, afhængigt af din aktivitet tolerance.
  Balancetræning

  Balance øvelser er mere udfordrende for dem med begrænset mobilitet, og bør gøres med hjælp fra en fysioterapeut eller et familiemedlem uddannet i at beskytte patienten mod fald og skader. Afhængigt af hvor mobil du er, behøver balance øvelser til at forbedre siddende eller stående balance.
  Fleksibilitet

  Fleksibilitet øvelser eller strække kan gøres for overkroppen, underkrop og din kuffert. Du kan gøre dem, mens liggende på sengen, men et familiemedlem kan være nødvendigt at hjælpe. En fysioterapeut kan udtænke et passende program og opdrage din familie eller pårørende om, hvordan at hjælpe dig.
  Yderligere information

  Tal med din læge, før du starter en øvelse program. Lær at overvåge din puls og blodtryk til at sikre, at du tolererer motion godt. Ring til din læge, hvis du oplever pludselige kraftige smerter, brystsmerter, svær åndenød eller svimmelhed.