| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Standard Vs. Smalle Pushups

  Du kunne blive tilgivet for at tro, at en pushup er bare en pushup, men dette er ikke tilfældet på alle. Pushups er en ekstremt alsidig motion, og mens alle pushup variationer ramt dit bryst, skuldre og triceps, små ændringer, såsom at ændre din hånd afstand, kan gøre en stor forskel i effektiviteten af ​​øvelsen. Snarere end at holde med standard pushups hele tiden, overveje at tilføje smalle dem ind i din rutine, også. Teknik

  teknik til begge typer af pushup er relativt ens - den eneste, der ændres, er afstanden mellem dine hænder. For en standard pushup, skal dine hænder være direkte under dine skuldre med fingrene vender ligeud. Med en smal pushup, men du vil have dine hænder lidt tættere sammen. Med hænderne på gulvet, udvide dine tommelfingre ud til siderne - der bør være en 2 - til 3-tommer kløften mellem dem. Herfra er den teknik for begge bevæger samme. Nedstamme ved at bøje dine albuer, indtil dit bryst er lige over gulvet og skub derefter op igen, holde albuerne gemt i hele tiden.
  Muskler Arbejdede

  Den væsentligste forskel mellem standard og smalle pushups er, at den tætte greb version fungerer din triceps mere og brystet mindre. Dette er ikke nødvendigvis en fordel eller ulempe - det afhænger helt af, hvad muskler, du søger at målrette. Hvis du fokuserer på din triceps, en smal greb er overlegen, mens en standard eller bredt greb er bedst for brystet. Begge varianter også arbejde din kerne, glutes og øvre rygmuskler som stabilisatorer.

  Sværhedsgrad

  Smalle greb pushups er sværere for de to. Dit bryst er en større muskler end dine triceps, så ved at tage fokus væk fra brystet, og på din tris, øger du det er vanskeligt at dine pushups. Hvis du kan udføre 15 normalsider pushups, bør du være i stand til at håndtere omkring 10 smalle dem. Hvis du kæmper med smalle grip pushups, udføre dem med dine knæ på gulvet, indtil du er tryg nok til at forsøge den fulde version.
  Sikkerhed

  Pushups er forholdsvis lav risiko øvelse i forhold til en øvelse som bænkpres, hvor man kunne blive fanget under en vægtstang, men du stadig nødt til at være forsigtig. Ifølge en rapport fra Motion Analysis Projekter på University of Michigan, satte snævre pushups mere stress på din skulderled, og kan bedst undgås, hvis du lider af en skulder skade. Afstive din kerne muskler, når du udfører pushups at undgå at lade din lavere tilbage arch overdrevent. For de bedste resultater, omfatter standard og smalle pushups i din rutine, kan du gøre dem begge sikkert forudsat. Hvis du finder dem alt for hårde, start med knæ pushups. Hvis du har brug for mere af en udfordring, gør dem hårdere ved at bære en vægtet vest, langsommere tempo eller bede en partner til at placere en 5 -. Eller 10-pund vægt plade på ryggen i starten af ​​dit sæt