| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Lose mave fedt for kvinder over 40

  Dit seks-pack abs kunne have været værd at hoverer ovre i din 20'erne og 30'erne, men selv hvis du stadig gøre de samme aktiviteter, du gjorde dengang, kunne 40'erne have dig sportslige mere et reservehjul. Ikke alene kan det være grimme, kan det føre til større problemer. Mave fedt kan forstyrre funktionen af ​​din lever, hvilket igen gør det sværere for din krop til at behandle kolesterol og insulin. Få et håndtag på problemet ved at tage nogle enkle trin til bedre sundhed generelt. Instruktioner
  1

  Reducer antallet af kalorier du spiser. Efter 40, bør du skære omkring 100 kalorier for hver ekstra årti rådgiver AARP. Et godt sted at starte: Nix de tomme kulhydrater du indtager i form af slik, småkager, slik og sodavand. Til formål at spise mere af dine kalorier tidligere på dagen, og indarbejde magert protein og friske frugter og grøntsager i hvert måltid.
  2

  Start en lempelse praksis. Stress kan få din krop til at holde på fedt omkring midten, så du vil gøre klogt i at reducere dit stress-niveau gennem yoga, meditation eller Tai Chi. Hvis du ikke ønsker at deltage i en formel klasse eller gruppe, der er afsat et par minutter hver dag til dyb vejrtrækning eller laver en aktivitet, der opbløder dig og gør dig glad, anbefaler Chicago Diætetiske Association.

  3

  Få masser af søvn. Utilstrækkelig søvn kan forårsage ændringer i hormoner, der regulerer sult. Til formål at få syv til otte timer om natten. Hvis du har problemer med at falde i søvn eller opholder sig i søvn, så sørg for dit værelse er helt mørkt, slukke for tv'et og andre elektroniske enheder mindst en time før sengetid, og undgå at drikke koffeinholdige drikke sent på dagen.
  4

  Har en styrke-træning rutine mindst to dage om ugen. Muskler forbrænder kalorier mere effektivt end fedt - plus, folk over 40 er ved at miste muskelmasse hvert år. Har en grundlæggende rutine, der omfatter alle de store muskelgrupper, herunder bicep og tricep krøller for arme, bænkpres for skuldre og bryst, squats og lunges til benene, og pull-ups, pushups og crunches, der arbejder musklerne i kerne -. herunder din mave
  5

  Gør høj intensitet interval træning to dage om ugen. Du bør gøre en eller anden form for motion omkring fem dage om ugen, men på to af disse dage, denne intense form for øvelse, der hjælper blast væk subkutan mave fedt at prøve. Det fungerer sådan her: Du må intense perioder af sprint-typen øvelse, efterfulgt af perioder med opsving. For eksempel kan du vælge at ride din motionscykel på omkring 90 procent af din maksimale hastighed i et minut, og derefter bruge et minut på "recovery mode", ridning på omkring 50 procent af maksimum. Gentag denne cyklus, gradvist stigende, indtil du kan gøre otte til 10 runder eller mere, anbefaler den amerikanske Rådet om øvelse.