| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Har du virkelig brænde fedt hurtigere ved en lavere puls?

  Begrebet hjælp af en "fedtforbrænding zone" til at tabe ekstra kropsfedt har en fremtrædende plads i træning lore. Tanken er, at der er en optimal intensitet, som målt ved puls, hvormed kroppen vil brænde de største mængder af fedt. Dog vil en højere intensitet brænde mere kropsfedt. Lagrede kalorier

  Din krop har betydeligt flere kalorier lagres som fedt i forhold til kulhydrater. En 150-pund person med 20 procent kropsfedt bærer 30 pounds af fedt, som holder 3.500 kalorier i hver pund for en butik på 105.000 kalorier. I modsætning butikken mellem 1.000 og 2.000 kalorier i kulhydrater, afhængig dine ernæringsmæssige praksis. Du
  Preferred Fuels Brændt
  p Hvis din krop har et valg, vil det vælge den mere rigelige brændstofforsyning - fedtstoffer - og redde kulhydrater. Heldigvis for dig, så ring de fleste af dine daglige energibehov for fedtstoffer, der skal bruges som den primære brændsel. Men dette ændrer sig, når du øger din træningsintensitet. Ved maksimal intensitet, stole du næsten udelukkende på kulhydrater til at levere dit energibehov. I hvile, er det næsten alle fedtstoffer.
  Preferred Intensity
  p Hvis overvejer kun at hvile bruger næsten alle fedtstoffer og maksimal intensitet bruger alle kulhydrater, er det kan være fornuftigt at bruge så meget tid som muligt på hvilende niveauer, så du brænder alle fedtstoffer hele tiden. Med denne samme logik, bør du undgå alle maksimal og yderst vanskelig øvelse, hvis du forsøger at forbrænde fedt. Af erfaring ved du, at det ikke virker. Mens liggende på sofaen i en time bruger den højeste procentdel af fedt kalorier, de samlede kalorieforbrænding er for lav til at resultere i meningsfulde fedt tab.
  Brug Heart Rate

  Det eneste tidspunkt puls er meningsfuldt som et mål for intensiteten, når du laver aerobe motion. Mens alle fysisk aktivitet forbrænder kalorier, kan anaerob arbejde ikke kvantificeres ved hjælp puls, så denne diskussion gælder kun for aerobic. Mens et hjerte-rate træningszone på mellem 60 procent og 90 procent af din max er nødvendig for konditionstræning, gælder det ikke til at tabe sig.
  Kalorier forbrændt

  En 154-pund person med en max VO2 på 40 ml /kg /min vil brænde 420 kalorier i en time ved 50 procent af sit max og 756 kalorier på 90 procent. Antallet af fedt kalorier vil være 210 på 50 procent og 75 ved 90 procent. Han brænder flere af hans kalorier fra fedt ved lavere intensitet. Men det betyder lidt, fordi nøglen til at bestemme fedt tab er total kalorie underskud og den højere intensitet vil skabe et underskud, der er 334 kalorier større. Så mens din fedtforbrænding er højere ved lavere hjertefrekvens, vil din samlede lagret kropsfedt tab være større anvendelse af højere intensiteter.